Werken met specialisten

Werving & Selectie, Uitzenden of Detacheren

24People Brengt Ambities Samen!

Welkom bij 24People

Wij hebben specialisten op ieder niveau. Regionale kennis, betrokkenheid en een groot persoonlijk netwerk. Dat typeert de ondernemers van 24People.

Ondernemers die onze missie; ‘24People Brengt Ambities Samen!’ inhoud geven.

Onze uitdaging? Het vinden van medewerkers die precies aansluiten op de ambities van uw bedrijf. Niet alleen door aandacht te hebben voor de functie-eisen, maar juist ook voor de persoonlijkheid en drijfveren van de kandidaat. Daarom bezoeken wij zelf uw bedrijf, proeven de sfeer en bespreken uw wensen, toekomstplannen en vacatures. Met uw visie gaan wij aan het werk!

Werkgevers

Bent u op zoek naar een Technisch Specialist die terugroepacties correct afhandelt? Misschien een Chef-Kok die een Bib Gourmand behaalt? Of juist een Business Analist die de KPI’s in SAP inregelt?

Wie u ook zoekt, onze branchespecialisten kennen de kandidaat of vinden hem/haar. Pro-actief, recht op het doel af, conform uw profiel.

Naar uw wens voor een aanstelling via Werving & Selectie. Maar natuurlijk ook op Detacherings- of Uitzendbasis. Heeft u de selectie zelf al gemaakt en zoekt u flexibiliteit? Dan bieden wij Uitzenden zonder werving of ZZP oplossingen waarmee u kunt reageren op veranderingen in uw markten.

Bekijk alle 24People vacatures

Werving & Selectie

In korte tijd is de markt gekanteld. Volop vacatures, maar waar vind je de juiste medewerker? Waar kiest hij of zij voor?
Onze recruiters spreken iedere dag kandidaten, screenen profielen en doorzoeken databases. Onze wervingskanalen staan continu open en we schromen niet om gericht te ‘hunten’.
Het resultaat? Betrokken medewerkers met de juiste vaardigheden en volop energie. Duur? Gewoon no-cure-no-pay!

Lees verder

Uitzenden of Detacheren

Vandaag een capaciteitsprobleem? Morgen beginnen? Tijdelijk extra mensen nodig?
Ook dan zijn in uw branche gespecialiseerde ondernemers beter in staat uw vraag naar flexibele arbeid in te vullen.

Want als ze er zijn dan vinden we ze, maar juist als ze er niet zijn, sturen wij geen ‘halfwas’.
Ook voor deze medewerkers willen we uw bedrijf begrijpen en de sfeer proeven. Want hoe vaak is tijdelijk werk niet juist de opmaat tot een vaste baan? Dan kunnen we toch maar beter beginnen met de juiste match?

Lees verder

Uitzenden zonder werving

We hebben één ding geleerd in de afgelopen jaren; de wereld is onvoorspelbaar. Mooi en iedere dag verrassend. Maar sommige van die verrassingen kun je slecht gebruiken.

Of je nu groot of klein bent, een flexibele schil beschermt tegen kosten die je liever niet hebt.
Ziekte, verlengde proeftijd, tijdelijke aanstellingen, meerjarige projecten. Wij bieden oplossingen voor al deze zaken.
Wij regelen het werkgeverschap, de verloning en administratie. U heeft de gewenste flexibiliteit.

Lees verder

Onze missie

24People Brengt Ambities Samen!

Als er één vak People’s Business is, dan is het ons vak wel. Daar waar onze opdrachtgevers vertrouwen hebben in ons ‘kunnen’, in onze capaciteiten en vaardigheden en ons het vertrouwen geeft te zoeken naar die nieuwe medewerker die matcht bij de ambities van het bedrijf. Wij verdiepen ons in de organisatie van onze opdrachtgever; zijn toegevoegde waarde naar zijn klanten en wat hem nu echt drijft.

Lees verder