Vrachtwagen monteur – Eindhoven

Functieomschrijving

Ben jij een zelfstandige en verantwoordelijke vrachtwagenmonteur en wil jij werken met superieur gereedschap  in een  gloednieuwe werkplaats in Eindhoven!

Je bent een ervaren en bezit ruime kennis van diesel motoren, remmen, als de cabine kantelt zijn er geen geheimen voor je. Aan de hand van het onderhoudsschema en de werkplaatsplanning voer je zelfstandig de werkzaamheden uit en zorg je voor een correcte afhandeling zowel technisch als op administratief vlak.

Ook werkzaamheden aan de voertuigen die niet intern te verrichten zijn regelen we geheel zelfstandig. Jouw uitdaging is om de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk in te richten, zodat het wagenpark minimaal stil staat. Kortom, een zeer veelzijdige functie waarbij wij samen verantwoordelijk zijn voor het reilen en zeilen in de werkplaats.

Je bent ambitieus en toe aan een nieuwe uitdaging.

 

Functie-eisen

  • Tenminste 5 jaar ervaring als bedrijfswagen / vrachtwagen technicus / monteur
  • Kennis van diesel techniek
  • Geïnteresseerd in een dienstverband voor een lange periode 
  • Je kunt onze werkplaats op een hoger niveau tillen 
  • C- rijbewijs is een pre
  • Je bent een echte teamspeler en vind het fijn om dingen sámen te doen!

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever UPS is werelds grootste koeriersdienst voor pakjes en documenten en biedt express leverings- en logistieke diensten aan in meer dan 200 landen en regio’s wereldwijd. Met een luchtvloot van 500 toestellen heeft UPS de 8e grootste luchtvloot ter wereld.
Dagelijks vervoert UPS meer dan 14 miljoen pakketten en documenten wereldwijd.
Het hoofdkantoor bevindt zich in Atlanta. Het marktaandeel van UPS in Nederland groeit en ook de organisatie is in ontwikkeling

Aanbod

  UPS is een Amerikaans bedrijf waarin een informele werksfeer heerst. Het is een bedrijf met duidelijke regels en procedures.
  UPS biedt uitstekende doorgroei mogelijkheden binnen een zeer succesvolle multinational welke een policy hanteert: “We promote form within”.

Arbeidsvoorwaarden

Locatie

Eindhoven

Solliciteer vandaag nog!

Spreekt het bovenstaande je aan om bij dit mooie bedrijf aan de slag te gaan?
Upload dan jouw CV via de solliciteer button.

Voor meer informatie bel Ron Fleuren
GSM: 065 024 57 12