Allround bedrijfs/vrachtwagen monteur – Eindhoven

Functieomschrijving

Wil jij werken met superieur equipement in een  gloednieuwe werkplaats in Eindhoven! Ben je een ervaren bedrijfswagen monteur die de kneepjes van het vak kent. Die als de cabine open staat niet voor geheimen komt te staan.

Je bent een ervaren en bezit ruime kennis van diesel motoren, remmen, als de cabine kantelt zijn er geen geheimen voor je. Aan de hand van het onderhoudsschema en de werkplaatsplanning voer je zelfstandig de werkzaamheden uit en zorg je voor een correcte afhandeling zowel technisch als op administratief vlak.

Ook werkzaamheden aan de voertuigen die niet intern te verrichten zijn regelen we geheel zelfstandig. Jouw uitdaging is om de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk in te richten, zodat het wagenpark minimaal stil staat. Kortom, een zeer veelzijdige functie waarbij wij samen verantwoordelijk zijn voor het reilen en zeilen in de werkplaats.

We zijn niet merkgebonden maar hebben onze voorkeuren en zo ook met de juiste monteur, je bent ambitieus en toe aan een nieuwe uitdaging.

Mogen we snel van je horen.

 

Functie-eisen

  • Ervaring als bedrijfswagen / vrachtwagen technicus / monteur
  • Kennis van diesel techniek
  • Geïnteresseerd in een dienstverband voor een lange periode 
  • Je kunt onze werkplaats op een hoger niveau tillen 
  • C- rijbewijs is een pre
  • Je bent een echte teamspeler en vind het fijn om dingen sámen te doen!

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is werelds grootste koeriersdienst voor pakjes en documenten en biedt express leverings- en logistieke diensten aan in meer dan 200 landen en regio's wereldwijd. Dagelijks worden er meer dan 14 miljoen pakketten en documenten wereldwijd vervoerd.
 

Aanbod

  Arbeidsvoorwaarden

  Locatie

  Eindhoven

  Solliciteer vandaag nog!

  Spreekt het bovenstaande je aan om bij dit mooie bedrijf aan de slag te gaan?
  Upload dan jouw CV via de solliciteer button.

  Voor meer informatie bel Ron Fleuren
  GSM: 065 024 57 12