Monique Broodman

Monique Broodman

Vestigingsdirecteur Roosendaal

24People West Brabant

De vestiging 24People West Brabant bemiddelt op een flexibele manier dienstverbanden tussen werkzoekenden en werkgevers. Het is onze grote passie om de “juiste persoon op de juiste plaats” te vinden: de kandidaat die voor de opdrachtgever het verschil gaat maken. Wij hebben een landelijk netwerk opgebouwd van professionals en zijn goed op de hoogte van hun ambities en beschikbaarheid.

Onze vakgebieden zijn Zorg, Techniek en Horeca.

Wij helpen ondernemers door het verzorgen van Werving & Selectie, Uitzenden, Detachering & Payrolling. Door oprechte interesse in de ondernemer (her)ken wij uw doelstellingen en ambities. Rekening houdend met de achtergrond en ervaring van de kandidaat maken wij de match compleet, waardevol en duurzaam!

Wij bieden uw bedrijf kwalitatieve oplossingen en verbetering van uw concurrentiepositie, door de vraag van uw organisatie naar kwaliteit te koppelen aan prestatieverbetering, kostenverlaging en arbeidsflexibilisering. Tijd is geld, maar door de inzet van onze kwalitatieve dienstverlening bespaart u kostbare tijd, moeite en dus vooral geld.

In ons werk brengen wij ambities van mensen en bedrijven samen; wij focussen daarbij niet alleen op de functie-eisen, maar vooral ook op de persoonlijkheid en de motivatie van de kandidaat. Alleen zo ontstaat een complete en succesvolle match.

Wij bezoeken bedrijven, bespreken u wensen, toekomstplannen en vacatures en gaan zo voor u aan de slag. Gedetailleerde kennis van de diverse vakgebieden in de regio wordt aangevuld met het netwerk van meerdere 24People-vestigingen in Nederland.

Wij komen u heel graag persoonlijk meer over 24People vertellen!

Joost en Monique

© 2018 24People | Algemene Voorwaarden | Privacy Statement | Webdesign Wisedesigners.nl