Franchisenemer worden in de arbeidsbemiddeling?

24People is een franchiseorganisatie actief in 8 verschillende branches op het gebied van werving & selectie, uitzenden, detacheren en payrollen. Binnen de arbeidsbemiddeling maken wij het verschil door de specifieke branchekennis van onze franchisenemers.

Bij 24People werkt een bont gezelschap. Servicemanagers met 20 jaar aftersales ervaring. Ex-restauranteigenaars die ieder aspect van de horeca als hun broekzak kennen. Mensen die een loopbaan in de zorg, logistiek, of finance hebben gehad.  Door die specifieke branchekennis kunnen zij beter beoordelen of iemand een goede autotechnicus is, een kok de druk wel aan kan of uit wat voor hout moet een zorgmanager gesneden moet zijn. Bij 24People vinden we dat alleen iemand uit de branche zelf dat goed kan beoordelen. Klinkt logisch? In de praktijk is het vrij uniek.

24People heeft je veel te bieden!

Speed training & go! Bemiddelen is een vak en dat gaan we jou leren: intensief en doelgericht. Binnen ‘no-time’ ben je daardoor aan de slag als zelfstandig franchisenemer. 

Goede marketing ondersteuning! Wij geven veel ondersteuning bij de marketing van jouw vestiging door middel van mailingen, gesponsorde filmpjes etc. Ook zijn we heel actief op social media waar we onder andere jouw vacatures gesponsord op wegzetten. Vacatures plaatsen wij ook rechtstreeks door naar meer dan 20 externe vacature platfora.

Praktische ICT-oplossingen! Je krijgt je eigen webpagina waar ook jouw actuele vacatures op staan. Daarnaast krijg je toegang tot een zeer geavanceerd recruitment systeem dat alles netjes voor je bijhoudt in een database zodat er niets vergeten wordt.  

Uitstekende support! We bieden onze franchisenemers hulp waar nodig. Dit is ondersteuning op maat en strekt van meegaan naar een opdrachtgever of het oplossen van een commercieel probleempje of technisch vraagstuk.

Zekerheden

Een franchisenemer is en blijft natuurlijk een zelfstandig ondernemer met de eventuele risico’s die daarbij om de hoek komen kijken. We kunnen onze franchisenemers behulpzaam zijn bij het op maat laten uitwerken van een persoonlijk financieel vangnet om de eventuele onzekerheden uit te sluiten of te beperken tot een acceptabel niveau.

Vrijheid

Heerlijk toch om je werkzaamheden te kunnen indelen op de tijdstippen zoals het jou het beste uitkomt? Een keer een dagje naar het strand, even de kinderen van school halen, lekker overdag sporten, het kan allemaal en ook nog eens op de tijdstippen die jij wil!

Financiën

24People is een succesvolle speler op het gebied van arbeidsbemiddeling. Wij zijn succesvol omdat we een goed perspectief en financiële onafhankelijkheid kunnen bieden aan onze franchisenemers. 24People is actief in 8 branches en we streven naar 35 arbeidsmarktregio's. We werken volledig transparant en bij het bepalen van brutomarge rekenen we vanuit de kostprijzen zonder verborgen opslagen.

Zelfstandig maar niet alleen

Als franchisenemer werk je vaak alleen maar bij 24People krijg je vanuit de holding die opleiding en begeleiding die je nodig hebt om succesvol te worden. Een training van 2 weken een kwartaal lang begeleiding en ook iedere week een videochat. Na het eerste kwartaal komen we iedere 5 weken bij je langs voor een regio overleg. We zijn altijd bereikbaar om je bij te staan indien je vragen en/of problemen hebt. Je hebt veel bilateraal contact met collega franchisenemers en er is ook minimaal 2x per jaar een franchisedag.

24People collega's bij klanten

Als franchisnemer van 24People onderhoud je intensief contact met je klanten. Je komt uit de branche en begrijpt als geen ander waar jouw contactpersoon mee te maken heeft. Dat schept een band en je rol zal meer als adviserend ervaren worden dan als commercieel. Een langdurige en voor beide partijen vruchbare relatie is het doel.

Ben jij onze nieuwe collega?

Wij zijn niet op zoek naar mensen met ervaring in personeelsbemiddeling. Juíst die jarenlange ervaring in een specifieke branche maakt jou waardevol. Dáárom spreek jij de taal van jouw toekomstige klanten en kandidaten.

Het vak van personeelsbemiddeling leren we jou. Bovendien bieden we alles wat je nodig hebt om binnen 2 maanden up and running te zijn in dit mooie vak en al een leuke omzet te scoren.

We nodigen je van harte uit om eens vrijblijvend te komen kennismaken. Bij een kop koffie / thee praten we graag over ons beider ambities en bekijken we samen of er een match is.

Bel met Henny van Beek voor het maken van een afspraak: 070-3834345. Of vul hier naast het formulier in voor meer informatie.

24People Aanvraag Franchise

Meer infomatie ontvangen?
Vul je gegevens in en we sturen je de brochure "Ondernemen met 24People".


Vul svp jouw voor en achternaam in

Invalid email address.

Ongeldige invoer

© 2018 24People | Algemene Voorwaarden | Privacy Statement | Webdesign Wisedesigners.nl