24People Focus on Franchise werft franchisenemer voor de Beste Prijs Makelaars – De opbodMakelaar


Per 3 april is Ron Geesink gestart als franchisenemer bij Beste Prijs Makelaars – De OpbodMakelaar voor regio Vechtdal, Hardenberg en omliggende gemeenten.

De afgelopen periode heeft Ron een intensieve studie gevolgd en is ingewerkt door verschillende collega's uit het hele land.


Voor Ron is dit een nieuwe uitdaging nadat reisbureau Geesink vorig jaar is verkocht. Meer dan 25 jaar heeft bij dit familiebedrijf een correcte bemiddeling door eerlijk en kundig advies altijd voorop gestaan. Door deze bemiddelingsfunctie en grote interesse in woningen was het een logische stap om voor de makelaardij te kiezen. Ron is een echt ondernemer en hij is dan ook zeer tevreden dat hij gaat samenwerken met een franchiseformule die past bij zijn ambities. Door deel uit te maken van de landelijke organisatie van Beste Prijs Makelaars - De OpbodMakelaar kan Ron alle tijd besteden aan contact met zijn klanten en verkopen van woningen en worden contracten en juridische afhandeling hiervan door de organisatie uitgevoerd.


Ron neemt graag de tijd en stelt in goed overleg samen met u een uitgebreid verkoopplan op, hij vertelt; "Dit begint bij eerst goed naar u te luisteren, de doelgroep van uw woning te bepalen om zo uw woning uiteindelijk op de juiste wijze te presenteren op onze eigen website, Funda, Jaap, Huislijn en diverse sociale media. Hiervoor laten wij een professionele fotoserie van uw woning maken, eventueel een film en VR-tour, (interactieve) plattegronden en we schrijven een pakkende verkooptekst, waarbij het uitgangspunt is dat uw woning goed gevonden gaat worden op het internet."


De eerste klanten hebben zich inmiddels geconformeerd aan Ron, en we gaan ervan uit dat er nog vele gaan volgen. Alle collega's van Beste Prijs Makelaars – De OpbodMakelaar wensen Ron heel veel succes!


Bent u op zoek naar een ambitieuze en creatieve makelaar om uw woning voor de Beste Prijs tegen de Beste Prijs verkopen in de regio Hardenberg en omliggende gemeenten? Wacht niet langer en maak een vrijblijvende afspraak voor een gratis waarde scan van uw woning door Ron Geesink


Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel. 06 – 304 144 94

Werving & Selectie of Uitzenden te duur voor horec...
Kansen in de Horeca
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zondag 17 november 2019

© 2018 24People | Algemene Voorwaarden | Privacy Statement | Webdesign Wisedesigners.nl