Een pareltje aan de sluis!

Rond de sluis in Leidschendam is veel veranderd. Waar vroeger slechts een café, snackbar en een ijssalon zat is een fantastisch horecagebied ontstaan. Ik ben beroepsmatig frequent bezoeker van de horeca voor het plaatsen van medewerkers maar ook als consument bezoek ik de horeca geregeld. Ik kan deze ontwikkeling bij mij om de hoek dus alleen maar toejuichen.

Ik bezoek wel vaak dezelfde bedrijven. Niet dat ik niet iets anders wil proberen maar toch komt het er dan toch steeds niet van. Mijn buren maakte mij attent op de kwaliteit van de Oude Melkhandel aan de sluis. Recent ben ik dan ook met mijn echtgenote samen met de buren gaan eten bij de Oude Melkhandel en dat werd een geweldige ervaring.

We werden vriendelijk ontvangen en voorzien van een aperitief met een heerlijke amuse en een zelf gebakken mini broodje. We kozen het 4 gangen menu van €39,50 en konden de bereiding daarvan goed volgen in de volledig open keuken. Daar wordt met passie gekookt door de eigenaar Bart en zijn keukenbrigade. Wat een mooi opgemaakte borden en wat een smaak!

Klaartje, de vriendin van Bart, zwaait de scepter in het restaurant. Ze legt samen met haar medewerkers de gasten in de watten. Klaartje heeft ook een goede kijk op wijn en voorziet de gasten van goede wijnadviezen. Ze spreekt met vakkennis over de wijnen en we hebben ons dan ook laten verwennen met een door haar gekozen wijnarrangement dat uitstekend paste. Het was echt een fantastische belevenis! Voor mij is het om de hoek maar wanneer je wat verder weg woont is dit ook echt een aanrader met daarbij ook nog eens gratis parkeren onder het Damplein.

Voor meer info over de Oude Melkhandel klik HIER

Kansen in de Horeca
Persbericht 24People
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zondag 17 november 2019

© 2018 24People | Algemene Voorwaarden | Privacy Statement | Webdesign Wisedesigners.nl