Teamleider Intensive Care / Hartbewaking (IC/CCU)

Functieomschrijving

De zorgeenheid IC/CCU omvat twee afdelingen, een gecombineerde IC/CCU op locatie Roosendaal met 10 bedden en een gecombineerde IC/CCU op locatie Bergen op Zoom met in totaal 11 bedden. Tussen beide afdelingen wordt steeds intensiever samengewerkt. Tevens is er op beide locaties een Eerste Harthulp aanwezig met 4 bedden. De afdelingen zijn recent verbouwd en voorzien van moderne technologie. Binnen de zorgeenheid vorm je samen met de zorgmanager en 2 andere teamleiders het leidinggevende team. Je bent op beide locaties werkzaam. Het verpleegkundig team bestaat uit ruim 90 medewerkers en werkt intensief samen met intensivisten, cardiologen en overige specialisten.

Functie-eisen

  • Professionele IC/CCU of CCU-verpleegkundige die bij voorkeur werkervaring heeft in het leidinggeven aan medewerkers.
  • Je beschikt over een HBO-V opleiding of bent bereid deze te volgen.
  • Je weet je ambities voor een optimale patiëntenzorg om te zetten in concrete acties.
  • Je bent in staat om verbindingen te leggen, zowel intern als extern.
  • Je bent positief ingesteld en communiceert helder.

Arbeidsvoorwaarden

Het ziekenhuis kent arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen. Salariëring is, afhankelijk van opleiding en ervaring, gebaseerd op functiegroep 60, minimaal € 2.960,-- en maximaal € 4.303,-- bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Solliciteer vandaag nog!

Zin in een nieuwe uitdaging en op korte termijn beschikbaar? Reageer dan vandaag nog en stuur jou cv en motivatie naar roosendaal@24people.nl. Voor vragen bel Monique gerust op 06 2441 4726 Als jou kennis en ervaring aansluit op onze vraag dan nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek en bespreken we het verdere traject

Locatie

Regio Roosendaal

Contactpersoon

Monique Broodman
moniquebroodman@24people.nl

Solliciteer meteen

2018-01-05T02:51:37Z
24People

© 2017 24People | Algemene Voorwaarden | Webdesign Wisedesigners.nl