Operatie assistent in de regio Brabant

Functieomschrijving

Beide locaties beschikken over een modern OK-complex met in totaal 14 OK’s waar alle specialismen m.u.v. cardiochirurgie vertegenwoordigd zijn. Locatie 1 heeft het profiel electief/chronisch terwijl locatie 2 het profiel acuut/hoog-complex heeft. In locatie 1worden veel minimaal invasieve ingrepen uitgevoerd met als speerpunt oncologie en is de orthopedie goed vertegenwoordigd. Vaatchirurgie, thoraxchirurgie, multitrauma en bariatrische chirurgie vinden plaats op locatie 2. Op deze locatie is ook een Da Vinci operatierobot aanwezig en is het Moeder & Kindcentrum gevestigd. Dat betekent dat alle sectio’s op locatie 2 plaatsvinden.

De overige specialismen traumatologie, orthopedie, kno, oogheelkunde, gynaecologie, urologie, plastische chirurgie en pijnbehandelingen worden op beide locaties uitgevoerd.

Functie-eisen

  • je beschikt over het diploma operatieassistente 
  • je hebt passie voor je vak en bent goed op de hoogte van de actuele ontwikkelingen;
  • je kunt goed functioneren in een dynamische multidisciplinaire werkomgeving;
  • je bent stressbestendig en flexibel.

Arbeidsvoorwaarden

Je bent per direct beschikbaar voor minimaal 24 uur voor enkele maanden.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen. De salariëring van gediplomeerde operatieassistenten en anesthesiemedewerkers is volgens FWG 55.

Solliciteer vandaag nog!

Zin in een nieuwe uitdaging en op korte termijn beschikbaar? Reageer dan vandaag nog en stuur jou cv en motivatie naar roosendaal@24people.nl. Voor vragen bel Monique gerust op 06 2441 4726 Als jou kennis en ervaring aansluit op onze vraag dan nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek en bespreken we het verdere traject

Locatie

Regio Roosendaal

Contactpersoon

Monique Broodman
moniquebroodman@24people.nl

Solliciteer meteen

2018-07-09T12:13:45Z
24People

© 2018 24People | Algemene Voorwaarden | Privacy Statement | Webdesign Wisedesigners.nl