Medisch Beeldvorming- en Bestralingsdeskundige (MBB)

Functieomschrijving

In de functie van Medisch Beeldvorming- en Bestralingsdeskundige (MBB-er) combineer je werken met techniek met werken met mensen. Je voert medisch beeldvormende onderzoeken uit met behulp van verschillende technieken. Je voert de werkzaamheden binnen aangegeven richtlijnen en op basis van protocollen zelfstandig uit. Denk hierbij aan röntgenonderzoeken, MRI- en CT-scans, die je alleen of met een team van collega’s maakt. Je assisteert de radioloog bij behandelingen. De combinatie van patiëntenzorg, geavanceerde technieken en de werking van het menselijk lichaam zorgt voor een afwisselende en veelzijdige functie.

De afdeling Radiologie verzorgt beeldvormende onderzoeken op alle locaties binnen dit topklinisch ziekenhuis. Op een van de locatie's vindt naast de algemene onderzoeken voornamelijk oncologische beeldvorming plaats. Op de andere locatie vinden naast de algemene onderzoeken voornamelijk orthopedische en cardiologische onderzoeken plaats. Op de 3e locatie ligt de focus op neurochirurgische beeldvorming, acute zorg en Nucleaire Geneeskunde. Op alle drie de locaties wordt gewerkt met moderne apparatuur. Op de afdelingen heerst een collegiale en betrokken werksfeer.

Het is voor deze functie van belang om te weten dat je rouleert binnen de afdeling over alle onderdelen Je draait mee in alle voorkomende diensten en op de locatie's.

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding (MBRT) of in-service. Of je studeert in het eerste kwartaal van  2018 af
  • Je hebt relevante werkervaring in het vakgebied
  • Je bent service- en patiëntgericht en je bent communicatief vaardig
  • Je bent flexibel, ambitieus en beschikt over een positieve instelling
  • Je bent een teamspeler

Bedrijfsprofiel

Bij deze organisatie staat de patiënt centraal en zijn we trots op wat we doen. We werken met toegankelijke en betrouwbare collega’s en leveren topklinische kwalitatief hoogstaande zorg, dichtbij huis. Samen met de verwijzers, verpleging, verzorging en thuiszorg zorgen wij voor de patiënt zoals hij dat wil. 

Binnen de ‘topklinische zorg dichtbij’ zijn de acute zorg en oncologische zorg onze speerpunten. Onze zorg is onderscheidend op het gebied van kwaliteit van patiëntenzorg, opleiding en wetenschappelijk onderzoek.

Arbeidsvoorwaarden

Een jaarcontract op basis van 32 uur per week

Salaris is, afhankelijk van opleiding en ervaring, ingedeeld in FWG 50 met een maximaal salaris van € 3.421- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek

Interessante extra's, zoals een fietsproject, mobiele telefoon, tablet, bedrijfsfitness, opleidingsmogelijkheden, eindejaarsuitkering en premiekorting op je verzekeringspremie

Overige arbeidsvoorwaarden conform CAO Ziekenhuizen

Solliciteer vandaag nog!

Word jij enthousiast van deze vacature en voldoe jij aan de bovenstaande functie-eisen? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. We zien je CV met korte motivatie graag tegemoet.

Voor vragen bel 06-24414726 en vraag naar Monique of mail naar moniquebroodman@24people.nl 

Locatie

Regio Haaglanden

Contactpersoon

Monique Broodman
moniquebroodman@24people.nl

Solliciteer meteen

2018-01-05T09:21:38Z
24People

© 2017 24People | Algemene Voorwaarden | Webdesign Wisedesigners.nl