Werkplaatschef Trucks

Functieomschrijving

Uw taken: In deze functie geeft u leiding aan een team van ± 9 monteurs. U verdeelt het werk, zet hiervoor de planning op en houdt deze in de gaten. Daarnaast controleert u de uitgevoerde werkzaamheden van de monteurs en begeleidt u uw team direct op de werkplek.

Functie-eisen

Uw kennis en ervaring: U heeft minimaal de opleiding tot Eerste Bedrijfsautotechnicus afgerond, bij voorkeur aangevuld met een opleiding diagnosetechniek. U bent in het bezit van APK bevoegdheid. Daarnaast heeft u relevante werkervaring in een leidinggevende functie. Uw persoonlijkheid: Uw persoonlijkheid kenmerkt zich door een open en flexibele houding. U beschikt over goede communicatieve vaardigheden en verantwoordelijkheidsgevoel. U werkt graag in teamverband

Bedrijfsprofiel

Begin 2001, opent onze opdrachtgever het nieuwgebouwde truckcentrum in Wognum. Mei 2008 is de vestiging op Schiphol een feit. Deze vijfde vestiging is gelegen op industrieterrein noord van Luchthaven Schiphol. Door een alliantie die is aangegaan voldoet de nieuwe vestiging aan alle ingrediënten om te voldoen aan de formule one-stop-shopping. Ze zijn gespecialiseerd in transportkoeling, hydraulic en bandenservice. De laatste overname betreft een ander Merceds Benz Automobielbedrijf. Anno 2012 bestaat het bedrijf van onze opdrachtgever uit 8 vestigingen in Noord Holland met een 100% dekking boven het Noordzee kanaal en het Mercedes-Benz truckdealerschap van groot Amsterdam.

Aanbod

Het feit dat onze opdrachtgever een familiebedrijf is zet een stempel op de sfeer en cultuur binnen de organisatie. Nuchter, professioneel en efficiënt zijn typische kenmerken van de werkwijze van het bedrijf. Dit blijkt ook op de manier waarop de dagelijkse leiding is opgezet. Met korte lijnen in het bijzonder te noemen. De cultuur is hierbij laagdrempelig en toegankelijk gebleven.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden: Een uitdagende functie. Gomes biedt goede arbeidsvoorwaardenn met een marktconform salaris. Binnen ons bedrijf heerst een prettige, informele sfeer. Onze medewerkers worden systematisch geschoold bij Global Training Nederland.

Locatie

Wognum

Contactpersoon

Ronald Knuit
ronaldknuit@24people.nl

Solliciteer meteen

2016-08-05T03:23:02Z
24People

© 2017 24People | Algemene Voorwaarden | Webdesign Wisedesigners.nl