Sales Support medewerker

Functieomschrijving

Houd je van een uitdaging? 

Vind je het prettig om veelzijdig bezig te zijn?

Is nauwkeurigheid jouw ding en presteer je goed onder druk?

Dan zoeken wij misschien jou wel als Sales Support medewerker voor een mooi dealerbedrijf van Trucks en Lichte Bedrijfswagens.

Binnen het verkoopteam ben jij, "de spin in het web" en ben je verantwoordelijk voor de (administratieve) processen voor én na de verkoop. Jij zorgt onder andere voor het correct bestellen van de verkochte voertuigen, het opmaken van verkoopdossiers, het doorvoeren van wijzigingen, het maken en bijhouden van voertuigdossiers en het opstellen van verkooprapportages.

Functie-eisen

Voor deze functie waar geen dag hetzelfde is zijn wij op zoek naar mensen die:

  • een technische- of commerciële opleiding op minimaal MBO-niveau hebben
  • administratief en cijfermatig goed onderlegd zijn  
  • nauwkeurig en goed georganiseerd kunnen werken
  • zich niet snel laten afleiden
  • zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken
  • interesse hebben in trucks en bedrijfswagens is een pré!

Bedrijfsprofiel

Bij onze opdrachtgever werk je in een zelfstandig, modern en betrouwbaar familiebedrijf met enthousiaste collega’s. Vanuit een aantal vestigingen worden de Trucks en Lichte Bedrijfswagens verkocht en onderhouden.Betrouwbaarheid, kwaliteit en passie voor het werk staan voorop. Werken in de truckbranche betekent: werken met hightech elektronica systemen en moderne motortechniek in trucks en bedrijfswagens. Het is een stoere omgeving, maar toch zeer professioneel. 

 

Aanbod

Naast een goed salaris, uitgebreide opleidings- en doorgroeimogelijkheden is het aanbod zoals je bij een dergelijke functie mag verwachten. 

Arbeidsvoorwaarden

Zonder meer goed.

Solliciteer vandaag nog!

Herken jij jezelf in dit profiel en zie jij jezelf al aan de slag gaan als Sales Support medewerker bij dit fijne bedrijf? Stuur dan snel je CV en motivatie via de solliciteerknop. Met vragen over en/of interesse in deze vacature kun je ook een Whats-app bericht sturen naar of contact opnemen met Sidney via telefoonnummer 06.20.211.241 of mail naar sidney@24people.nl

Locatie

Zuid Holland

Contactpersoon

Sidney van Rosevelt
sidney@24people.nl

Solliciteer meteen

2019-02-07T12:45:11Z
24People

© 2018 24People | Algemene Voorwaarden | Privacy Statement | Webdesign Wisedesigners.nl