Part-time chauffeur (CE)

Functieomschrijving

Het schadebedrijf waarvoor je werkt heeft klanten in regio Utrecht. Dat zijn particulieren maar ook vaak autodealers. Jij haalt met de VolvoFL180 de te repareren auto's op en levert de gerepareerde voertuigen bij de klanten af.  Het betreft geen fulltime-baan, maar je zult zeer regelmatig worden ingezet. Misschien wel dagelijks en gemiddeld zomaar 20 uur per week. Soms meer, soms iets minder. Afwisselende tijden, overwegend startend in de ochtend.

Functie-eisen

Het is logisch dat je naast je CE rijbewijs in het bezit bent van code95. Voor jouzelf en voor het schadebedrijf is het prettig als je dicht in de buurt van IJsselstein woont. Je bent flexibel en dagelijks beschikbaar.  

Bedrijfsprofiel

Een prettig autoschadebedrijf met trouwe klanten in de regio. Als je er past heb je een fijne afwisselende baan en zal je goed gewaardeerd worden door collega's en klanten. Jij bent dan dé chauffeur waarop iedereen kan bouwen.  

Aanbod

Een leuke zelfstandige baan voor een chauffeur die niet per sé fulltime wil werken, maar wel graag de nodige wekelijkse uren wil maken. Je komt te werken in een leuk team waar jij je snel thuis zult voelen.

Solliciteer vandaag nog!

Heb je interesse? Reageer dan snel en stuur je C.V. met een korte motivatie. Of heb je eerst nog vragen? Bel mij dan gerust! 055-7200926 (Erik). Samen zullen wij bepalen of deze functie bij jou past.

Locatie

Ijsselstein

Contactpersoon

Erik Woudenberg
apeldoorn@24people.nl

Solliciteer meteen

2018-03-02T10:37:55Z
24People

© 2017 24People | Algemene Voorwaarden | Webdesign Wisedesigners.nl