Applicatiebeheerder (38-40u pw)

Functieomschrijving

Voor een grote internationale klant ben ik op zoek naar een Applicatiebeheerder. Ze hebben verschillende vestigingen in Europa en Amerika en leveren kennis en producten aan veehouders en diervoerleverancies in meer dan 50 landen.

Je bent onmisbaar als brug tussen techniek en organisatie. Je ziet applicaties als een technische uitdaging en ook als onmisbaar gereedschap voor de gebruiker. Techniek heeft je interesse en op basis van jouw kennis en ervaring kun je oplossingen bieden aan de organisatie. Samen met een team van andere specialisten zorg je voor een goed draaiende omgeving. Daardoor heb je tijd om te werken aan innovaties en optimalisaties. Je krijgt ruimte voor jouw ideeën en bij grote wijzigingen word je ondersteund door leveranciers, waarbij je zelf de coördinatie voert.

Je bent de Specialist op het toegewezen functionele gebied en de expert bij technische uitdagingen van de organisatie. Dat gaat van projectdeelname tot incidentbeheersing. Sturing geven aan (zelf geïnitieerde) projecten en waar nodig ook aan de leverancier. Allemaal met als doel een mooi resultaat neerzetten.

Je komt te werken in een team van ICT specialisten, die elkaar helpen en aanvullen waar dat kan. Beheer van de ICT omgeving dat gekenmerkt wordt door JD Edwards, Oracle, SQL, Microsoft, WMware, maar ook in house development en internationale samenwerking.

Functie-eisen

  • relevante HBO opleiding.
  • kennis op het gebied van ERP, huidige modules en technieken.
  • goed in het managen van incidenten en vraagstukken
  • nauwkeurig en hebt een natuurlijk vermogen om behoeften en problemen proactief te signaleren en te vertalen naar verbeteringen van de ICT-dienstverlening.
  • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Bedrijfsprofiel

Een ambitieuze organisatie die volop in ontwikkeling is met een professionele, dynamische en plezierige werkomgeving.  Ze bieden de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen, naast de al uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.  

Solliciteer vandaag nog!

Wacht niet langer en solliciteer via onderstaande knop.

Voor meer informatie bel met Ben de Vaal op 06-3939 9839 of Myranda Koens op 06-3939 4939.

Locatie

Omgeving Apeldoorn

Contactpersoon

Ben de Vaal
bendevaal@24people.nl

Solliciteer meteen

2019-10-24T12:42:32Z
24People

© 2018 24People | Algemene Voorwaarden | Privacy Statement | Webdesign Wisedesigners.nl