Zelfstandig werkend kok zonder watervrees

Functieomschrijving

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, klaarmaken en doorgeven volgens recept en planning. Daarnaast zorg je voor het bijhouden van de inkoop en de voorraad van de horecabenodigdheden in de keuken. Je begeleidt nieuwe medewerkers/leerlingen, hierbij zie je toe op de werkzaamheden en geef je aanwijzingen. Ook het waarborgen, verbeteren en continueren van de kwaliteit en service behoort tot één van je taken. Hierbij kun je denken aan het beoordelen en nieuwe inbreng geven voor de te voeren kaart. Je onderhoudt de keuken en maakt de werkomgeving schoon, hierbij hanteer je de hygiëne (HACCP). Actief meedenken in de verdere professionalisering en ontwikkeling van onze organisatie wordt zeer op prijs gesteld. Je bent creatief en hebt plezier in het kookvak. BHV, Sociale Hygiëne en een leermeester certificaat zijn een pre.

Bedrijfsprofiel

Ben je op zoek naar een leuke baan in de horeca? Dan is deze organisatie op zoek naar jou! Op een prachtige locatie in het Noord-Hollandse Huizen, bevindt zich dit fantastische hotel. Op deze plekk willen schippers graag aanleggen na een dagje op het water en waar mensen uit de regio aangenaam kunnen genieten in één van de restaurants of op de werf. Voor gasten die buiten de regio wonen biedt het Hotel-Restaurant een ideale verblijfsplek voor een heerlijke vakantie aan het water. Het luxe 3-sterren hotel heeft 80 sfeervolle hotelkamers en 4 suites. Tevens kan de gast tot rust komen kan bij de open haarden die zich bevinden in het restaurant en in de lounge. Bovendien is er een culinair restaurant, een wijnbar met lounge en verschillende multifunctionele zalen.

Aanbod

Salariëring wordt bepaald conform Horeca CAO, daarnaast een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden met voordelen voor personeel.

Arbeidsvoorwaarden

Een Pre-Employment Screening (PES) kan deel uitmaken van de sollicitatie-/selectieprocedure en eventueel het verkrijgen van een uittreksel uit het landelijk diplomaregister.

Solliciteer vandaag nog!

Ben jij het talent dat de keuken kan in niveau en in de breedte naar de top kan brengen en wil jij deel uitmaken van een jong en gemotiveerd team?  Wij zijn enkel geïnteresseerd in super gemotiveerde kandidaten die streven naar een topproduct en een eindresultaat om trots op te zijn. Ben je bereid je handen uit de mouwen te steken en veel te leren, stuur je sollicitatiebrief. Solliciteer nu!

Locatie

Huizen

Contactpersoon

Ard Heijboer
ardheijboer@24people.nl

Solliciteer meteen

2016-11-30T04:10:37Z
24People

© 2018 24People | Algemene Voorwaarden | Privacy Statement | Webdesign Wisedesigners.nl