Zelfstandig werkend kok (tijdelijk, per direct) - Loosdrecht

Functieomschrijving

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, doorbereiden en doorgeven volgens recept en planning. Daarnaast zorg je voor het bijhouden van de inkoop en de voorraad van de horecabenodigdheden in de keuken. Je begeleidt nieuwe medewerkers/leerlingen, hierbij zie je toe op de werkzaamheden en geef je aanwijzingen. Ook het waarborgen, verbeteren en continueren van de kwaliteit en service behoort tot één van je taken. Hierbij kun je denken aan het beoordelen en nieuwe inbreng geven voor de te voeren kaart. Je onderhoudt de keuken en maakt de werkomgeving schoon, hierbij hanteer je de hygiëne (HACCP). 

Functie-eisen

 Actief meedenken in de verdere professionalisering en ontwikkeling van onze organisatie wordt zeer op prijs gesteld. Je bent creatief en hebt plezier in het kookvak. BHV, Sociale Hygiëne en een leermeester certificaat zijn een pre.

Bedrijfsprofiel

Op een unieke locatie, direct aan de Loosdrechtse Plassen, bevindt zich dit hotel van een grote landelijke organisatie. Een inspirerende omgeving voor een zakelijke bijeenkomst maar ook een ideale uitvalsbasis voor diverse toeristische uitstapjes. Het hotel beschikt over sfeervolle hotelkamers en zalen. Het hotel is goed bereikbaar via de A2 en A27 en slechts 20 minuten verwijderd van de Zuidas. Zodra u de drukte van de snelwegen verlaat, bevindt u zich in een prachtige en rustige omgeving. Deze omgeving biedt mogelijkheden voor fiets-, wandel- en watersportactiviteiten. Daarnaast bieden de stadscentra van Hilversum, Amsterdam en Utrecht en de prachtige, rustieke Vechtdorpen een mooie gelegenheid voor een dagje uit.

Aanbod

Gezocht wordt in eerste naar iemand die gedurende 4/5 weken full time de chef-kok kan bijstaan op uitzendbasis. De juiste kandidaat zou ook aangesproken kunnen worden op een langduriger contract.

Arbeidsvoorwaarden

Loon volgens waardering CAO

Uitmuntende locatie

Solliciteer vandaag nog!

Wil je snel beginnen? Reageer dan direct. De juiste kok begint direct.

Contactpersoon

Ard Heijboer
ardheijboer@24people.nl

Solliciteer meteen

2017-10-19T12:36:59Z
24People

© 2018 24People | Algemene Voorwaarden | Privacy Statement | Webdesign Wisedesigners.nl