Zelfstandig Werkend Kok - Nijmegen

Functieomschrijving

Zelfstandig werkend kok gezocht 

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, klaarmaken en doorgeven volgens recept en planning. Daarnaast zorg je voor het bijhouden van de inkoop en de voorraad van de horecabenodigdheden in de keuken. Je begeleidt nieuwe medewerkers/leerlingen, hierbij zie je toe op de werkzaamheden en geef je aanwijzingen. Ook het waarborgen, verbeteren en continueren van de kwaliteit en service behoort tot één van je taken. Hierbij kun je denken aan het beoordelen en nieuwe inbreng geven voor de te voeren kaart. Je onderhoudt de keuken en maakt de werkomgeving schoon, hierbij hanteer je de hygiëne (HACCP). Actief meedenken in de verdere professionalisering en ontwikkeling van onze organisatie wordt zeer op prijs gesteld. Je bent creatief en hebt plezier in het kookvak. BHV, Sociale Hygiëne en een leermeester certificaat zijn een pre.

Functie-eisen

Wij zijn enkel geïnteresseerd in super gemotiveerde kandidaten die streven naar een topproduct en een eindresultaat om trots op te zijn. Je bent  bereid je handen uit de mouwen te steken en veel te leren. Er wordt iemand gezocht die ervaring heeft bij de betere bedrijven.

Bedrijfsprofiel

Fletcher Hotels bestaat uit eigendom hotels binnen het 3- en 4- sterrensegment die zich richten op de zakelijke- en leisure gasten. De hotels zijn middelgroot en allen gelegen op de betere locaties. Gasttevredenheid, continuïteit en innovatie zijn de belangrijkste pijlers waarop de groei van FH wordt gerealiseerd. Fletcher Hotels heeft de ambitieuze doelstelling om het aantal hotels de komende jaren sterk uit te breiden en wij zoeken nieuwe collega’s om deze groei samen te realiseren! Fletcher Hotels is een jonge organisatie die streeft naar een topproduct voor de gast. Fletcher Hotel Amsterdam is een gloednieuw futuristisch designhotel. Het hotel ligt centraal aan de A2 en A9. Het hotel is rond en ontworpen door de wereldwijd bekende architect Benthem Crouwel. Het hotel beschikt over 120 kamers welke luxe zijn ingericht. Op de bovenste etage van het hotel bevindt zich het panorama Skyrestaurant Pi, waar hoofdzakelijk biologisch en duurzaam gekookt wordt. Op de verdieping onder het restaurant is Skylounge Pi, waar de gast terecht kan voor cocktails en fingerfood onder het genot van live pianomuziek.

Arbeidsvoorwaarden

Salariëring wordt bepaald conform Horeca CAO, daarnaast biedt Fletcher een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden met voordelen voor personeel. Een Pre-Employment Screening (PES) kan deel uitmaken van de sollicitatie-/selectieprocedure. Met het indienen van uw sollicitatie verleent u Fletcher Hotels toestemming voor het (laten) uitvoeren van een PES en zult u meewerken aan het verkrijgen van een uittreksel uit het landelijk diplomaregister.

Locatie

Berg en Dal

Contactpersoon

Ard Heijboer
ardheijboer@24people.nl

Solliciteer meteen

2018-06-19T10:52:00Z
24People

© 2018 24People | Algemene Voorwaarden | Privacy Statement | Webdesign Wisedesigners.nl