Zelfstandig werkend kok

Functieomschrijving

Zelfstandig werkend kok

Het bereiden van gerechten uit verse ingredienten (vnl vis, schaal- en schelpdieren) Uitvoeren van mise en place werkzaamheden Kwaliteitsbewaking, het beoordelen van kwaliteit, versheid en houdbaarheid van ingredienten Het naleven van voorschriften mbt hygiene Voorraadbeheer, contact met leveranciers, Bijdragen aan ontwikkeling van gerechten en doen van menusuggesties Schoonhouden van werkomgeving en keukenapparatuur Alle overige voorkomende keukenwerkzaamheden Je bent enthousiast, gemotiveerd en hebt grote passie voor het koksvak.

Functie-eisen

Collegiaal en flexibel Relevante werkervaring in (vis)restaurants Kennis van verschillende bereidingswijzen, in het bijzonder voor vis, schaal en schelpdieren Kennis van HACCP richtlijnen Goede communicatieve vaardigheden bvk woonachtig in Amsterdam of omgeving  Je werkt afwisselend, dag en -avonddiensten Uitstekende arbeidsvoorwaarden, salaris in overleg

Bedrijfsprofiel

We zoeken voor één van de culinaire gezichten in het culturele hart van Amsterdam, waar kwaliteit, oog voor detail en goede service centraal staan. Het restaurant is 7 dagen per week geopend voor lunch en diner. Er zijn 54 couverts, het (verwarmde) terras beschikt over 30 zitplaatsen. De keuken is tot 00.30 uur geopend.

Arbeidsvoorwaarden

Je werkt afwisselend, dag en -avonddiensten Uitstekende arbeidsvoorwaarden, salaris in overleg

Locatie

Amsterdam

Contactpersoon

Ard Heijboer
ardheijboer@24people.nl

Solliciteer meteen

2017-08-29T12:05:55Z
24People

© 2018 24People | Algemene Voorwaarden | Privacy Statement | Webdesign Wisedesigners.nl