Eerste Medewerker Housekeeping

Functieomschrijving

Je coördineert de werkzaamheden van de medewerkers op het gebied van kameronderhoud en voorbereiding voor goed ontvangst van onze gasten. Het verblijf gereed maken van gastenkamers volgens controlelijst. Hieronder valt: opmaken van bedden, schoonmaken meubilair, signaleren kapotte gordijnen, afvoeren afval, schoonmaken badkamers, aanvullen handdoeken en andere voorzieningen en het controleren voorzieningen en mankementen. Ook het schoonhouden van publieke ruimtes zoals gangen en trappen vallen onder deze functie. 

Functie-eisen

Gemotiveerd en enthousiast

Ervaring in het aansturen van een team binnen de schoonmaak branche

Altijd op zoek naar het beste

Bedrijfsprofiel

Het hotel ligt aan de rand van Wijk aan Zee, slechts 50 meter van het breedste strand van Nederland.  Het 4-sterren hotel beschikt over 52 comfortabele kamers, een sfeervol à la carte restaurant, trendy hotelbar en een ruim loungeterras met uitzicht op de duinen. Ontspannen kan de gast in de sauna en solarium. Ook kunnen zij er voor kiezen om hun dag door te brengen in Thermen Beauty Sauna van Egmond waar wij tevens een Beauty & Wellness arrangement mee hebben samengesteld. Ben jij het talent dat ons service niveau naar de top kan brengen en wil jij deel uitmaken van een jong en gemotiveerd team? Solliciteer dan nu!   

Solliciteer vandaag nog!

Ben jij het talent dat ons service niveau naar de top kan brengen en wil jij deel uitmaken van een jong en gemotiveerd team? Solliciteer dan nu! 

Contactpersoon

Ard Heijboer
ardheijboer@24people.nl

Solliciteer meteen

2018-02-21T11:14:08Z
24People

© 2017 24People | Algemene Voorwaarden | Webdesign Wisedesigners.nl