Assistant General Manager

Functieomschrijving

Mede verantwoordelijke voor 1e restaurant van een snel groeiende franchise organisatie. Volume bedrijf met lage prijzen. Europese franchise organisatie. Interne training

Samen met je team zet je elke dag de perfecte ervaring neer.

Samen met je General manager ben je bezig met het ontwikkelen van je team.

Dagelijks sturen op KPI’s en mede-eindverantwoordelijk zijn voor je budget

HR verantwoordelijk voor je eigen locatie.

Functie-eisen

  • Gemotiveerd
  • Gedreven
  • Mensen mens
  • Iemand met een toekomst idee
  • Ervaring met KPI's
  • Ervaring met standaarden uitvoeren/schrijven
  • Je hebt eerder een leidinggevende rol gehad in de horeca
  • Je investeert graag in andere om samen mooie resultaten neer te zetten
  • Je wil samen met ons helpen aan de groei van de organisatie
  • Je hebt al een aantal jaren horeca ervaring in je zitten

Bedrijfsprofiel

Jong bedrijf op zoek naar de juiste mensen die de nederlandse tak van de franchise groot kunnen maken. Het eerste bedrijf is in Amsterdam, in 2019 volgt Den Haag en nog twee grote locaties in Nederland

Al bij het openen van de deur van het restaurant voel je je als in een typisch Italiaanse osteria. Hier ontmoeten mensen elkaar – families, vrienden, stelletjes, jong en oud – om lekker te eten. Er heerst een ietwat rumoerige, levendige sfeer, die doordrongen is van de heerlijke geur van de echte Italiaanse keuken. Een gastvrije en gezellige plek, waar je jezelf kunt zijn en waar je je meteen thuis voelt.

We staan bekend om de beste, beste pizza en pasta d’amore. De pizza steekt ver over de rand van het bord uit en wordt vaak voor twee personen met verschillend belegde helften besteld. En de pasta? Die is om verliefd op te worden! Daarnaast hebben we nog veel andere tijdloze klassiekers uit de Italiaanse keuken zoals antipasti, salades, hemelse dolci en een weekmenu met smaakvolle seizoensgerechten en allerlei pastacreaties. Trouwens, sinds 2015 maken we onze macaroni, strozzapreti, tortellini en co zelf in onze pastafabriek.

Alle gerechten worden vers in onze open keuken ‘à la mamma’ bereid. Onze gasten ervaren live wat onze passie voor Italiaans koken inhoudt. De ingrediënten komen grotendeels uit Italië en zowel de pizza als pasta geurt en smaakt – en vult. Want bij ons krijg je royale porties voor een eerlijke prijs.

Ook het gebouw en de inrichting zorgen ervoor dat je bezoek een genot is voor alle zintuigen. Hoge plafonds en een gevel met glas tot op de grond creëren veel ruimte die door designverlichting in een vriendelijk licht wordt gedompeld. Een mengeling van stijlen, die bewust voor elke locatie ontwikkeld wordt, zorgt voor een mooie en warme sfeer met een extra portie gezelligheid.

Zoals aan het totaalconcept te zien is, speelt liefde voor details een cruciale rol bij ons, of het nu gaat om het eten, de inrichting of de avanti service. Net zoals passie, hartelijkheid, ambitie en oprechtheid – want deze waarden staan bij ons hoog in het vaandel. Niet voor niets is onze slogan: Grande Amore.

Dus? Ci vediamo – tot gauw!

Aanbod

Kom dan bij onze FAMIGLIA! Een snelgroeiende professionele organisatie, met veel kansen om je te ontwikkelen, trainingsmogelijkheden op onze kosten en met arbeidsvoorwaarden die eerlijk, op KHN-niveau, en zeker zijn. Allemaal een deel van ons Dolce-Vita-Arbeidsvoorwaarden-Pakket!

Solliciteer vandaag nog!

Allora, doe ons een voorstel van wie je bent en wat je wilt!

Locatie

Den Haag

Contactpersoon

Ard Heijboer
ardheijboer@24people.nl

Solliciteer meteen

2019-01-11T03:48:31Z
24People

© 2018 24People | Algemene Voorwaarden | Privacy Statement | Webdesign Wisedesigners.nl