Accountmanager Horeca

Functieomschrijving

Bewezen verkooptalent die affiniteit heeft met de horeca en overal en altijd weet te scoren op een enthousiaste en inspirerende wijze.

- Na een gedegen inwerkperiode krijgt u de volgende verantwoordelijkheden: - het adviseren van onze klanten bij aanschaf van grootkeuken apparatuur en inrichtingen; - verkopen van alle producten voor de grootkeukeninrichting; - het zowel telefonisch als persoonlijk contact leggen met potentiele klanten en onderhouden van contacten met bestaande  klanten; - het opstellen en opvolgen van offertes; - het beheren van een eigen rayon, dit zal voornamelijk in de regio Limburg zijn.

Functie-eisen

Voor deze veelzijdige functie zoeken wij een kandidaat die: - beschikt over MBO+ werk- en denkniveau (bijv. Hotelschool) en affiniteit heeft met het product; - een bewezen commercieel talent is / prestatiegericht kan werken; - inzicht heeft in markt- en klantpotentieel en op de hoogte is en blijft van marktontwikkelingen; - door gedrevenheid zorg voor een uitbreiding van het marktaandeel; - kan pionieren, ondernemend is en een resultaatgerichte benadering heeft.

Aanbod

Een inspirerende, zelfstandige baan in een groeiende en innovatieve organisatie.

Arbeidsvoorwaarden

U heeft de mogelijkheid om zowel interne als externe opleidingen te gaan volgen (zowel nationaal als internationaal) waarbij u zich de kennis welke benodigd is voor de functie, verder eigen kunt maken.

Uw salaris is afhankelijk van uw achtergrond, prestatie en ervaring.

Solliciteer vandaag nog!

Zin in een nieuwe uitdaging?  Reageer dan vandaag nog en stuur jou cv en motivatie naar roosendaal@24people.nl. Voor vragen bel Joost gerust op 06 2441 4726  Als jou kennis en ervaring aansluit op onze vraag dan nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek en bespreken we het verdere traject.  Ken jij iemand die deze rol ook goed zou passen? Stuur de vacature dan gerust door, of vertel ons wie jij hiervoor wil aandragen. Wij komen graag in contact 

Locatie

Regio Venlo

Contactpersoon

Monique Broodman
moniquebroodman@24people.nl

Solliciteer meteen

2017-12-13T11:31:14Z
24People

© 2017 24People | Algemene Voorwaarden | Webdesign Wisedesigners.nl