Montagemedewerker buitendienst

Functieomschrijving

In teamverband installeer je onze winkelinterieurs nationaal en ook internationaal (Europa). Overuren en hotelovernachtingen zijn bij deze functie geen uitzondering. Wij verwachten dat je binnen de projectgroep meedenkt met de klant. Vereisten: representatief, in het bezit van een rijbewijs, timmerervaring

Functie-eisen

  • Afgeronde opleiding LTS/MBO Hout en Meubilering
  • Een aantal jaren werkervaring in een vergelijkbare omgeving
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden
  • Representatief

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de afbouw en inrichting van Retail formules. De werkzaamheden bevinden zich in geheel Europa.

Aanbod

Een zeer collegiale en gedreven werkomgeving waarin er veel ruimte voor zelfstandigheid, creativiteit, persoonlijke ontwikkeling en groei is.

Arbeidsvoorwaarden

Een marktconform salaris afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband, bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Solliciteer vandaag nog!

Zin in een nieuwe uitdaging en op korte termijn beschikbaar? Reageer dan vandaag nog en stuur jou cv en motivatie naar roosendaal@24people.nl. Voor vragen bel Monique gerust op 06 2441 4726 Als jou kennis en ervaring aansluit op onze vraag dan nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek en bespreken we het verdere traject.

Locatie

Regio Bergen op Zoom

Contactpersoon

Monique Broodman
moniquebroodman@24people.nl

Solliciteer meteen

2017-04-24T02:10:25Z
24People

© 2017 24People | Algemene Voorwaarden | Webdesign Wisedesigners.nl