Vestigingsmanager Waaijenberg Mobiliteit Den Haag

Functieomschrijving

Zoek jij eindverantwoordelijkheid, uitdaging, sales, after sales, coaching in één baan? Zou je dat ook het liefst doen binnen een hecht team in een bedrijf met een mooie filosofie? Ben jij gek op mobiliteit en hou je van hektiek? Dan zou dit wel eens je volgende uitdaging kunnen zijn....

Wij zoeken voor Waaijenberg Mobiliteit een vestigingsmanager Den Haag. Je bent een allrounder. Verkopen doe je op een natuurlijke wijze, mensen gunnen je de order. Je bent administratief nauwkeurig, hebt affiniteit met after sales en je geeft op een prettige manier leiding aan de overige collega's in de vestiging. De chef werkplaats heeft de operationele leiding over de werkplaats, maar jij verzorgt vaak de planning en en de facturatie. Afhandeling van schades met verzekeringsmaatschappijen is aan jou toevertrouwd. 

Je bent verantwoordelijk voor de in- en verkoop van Canta's, diverse merken brommmobielen en scooters. 

De verkoop is afwisselend. Klanten bezoeken de showroom, maar een demo geven bij de mensen thuis komt ook geregeld voor. Natuurlijk zorg je voor een aantrekkelijk ingerichte showroom en een complete en actuele voorraad. 

Deze baan is een geweldig leuke job voor degene die iedere dag weer fluitend de uitdagingen van die dag aan gaat..niet wetende welke dat die dag zullen zijn...Variatie is een sleutelwoord!

Functie-eisen

Zoals uit de functieomschrijving opgemaakt kan worden ben jij een actief persoon, die niet afwacht wat er op je afkomt, maar iedere dag opstaat met een dosis nieuwe energie, de mouwen opstroopt en fris en fruitig de uitdagingen van die dag tegemoet treedt. 

  • Je hebt minimaal een afgeronde commerciële MBO-4 opleiding, maar beschikt wel over HBO-werk en denkniveau
  • Je hebt al een bewezen verkoop track record
  • Ervaring met leiding geven is een pré, maar natuurlijke aanleg daarvoor is belangrijker
  • Je bent vaardig in PC-gebruik en de diverse software-producten
  • Natuurlijk beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Je bent aanvoerder van een team en dus ook een teamplayer, daar hoort uiteraard geen 9-5 mentaliteit bij
  • Op zaterdag werken (9.00 tot 13.00 uur) levert geen probleem op voor je

Bedrijfsprofiel

Waaijenberg Mobiliteit BV is dé specialist in 45km voertuigen en gevestigd in Veenendaal, Amsterdam en Den Haag. Zij zijn fabrikant van de Canta en de grootste dealer in brommobielen van Nederland met merken als: Microcar, Ligier en Chatenet. Tevens levert Waaijenberg scootmobielen van de merken Kymco & Vermeiren en zijn ze specialist in de scootermerken Kymco, Piaggio & Vespa (Amsterdam en Den Haag). De Canta, een rijbewijsvrij 45km voertuig, wordt volledig in eigen beheer ontwikkeld en gefabriceerd. Alle soorten reparaties en schadeherstel worden verricht vanuit de eigen werkplaatsen. Kwaliteit, een goed advies en klanttevredenheid staan hoog in het vaandel bij Waaijenberg Mobiliteit!

Aanbod

Waaijenberg Mobiliteit biedt je een zeer zelfstandige functie aan, waar jij zelf in belangrijke mate je succes bepaalt. Het bedrijf is een stabiele werkgever, waar je de gelegenheid krijgt de vestiging in Den Haag binnen de bedrijfsfilosofie op jouw manier te leiden en met jouw team succesvol te maken. 

Daar staan waardering en prima arbeidsvoorwaarden tegenover! 

Solliciteer vandaag nog!

Geen alledaags profiel, een bijzonder bedrijf, een absoluut uitdagende functie....Ben jij degene die nu echt getriggerd is door deze vacature? Reageer dan snel en solliciteer! Mocht je nog vragen hebben kun je ook direct bij mij terecht: Sidney van Rosevelt 06-20211241 of via sidneyvanrosevelt@24people.nl

Locatie

Den Haag

Contactpersoon

Sidney van Rosevelt
sidney@24people.nl

Solliciteer meteen

2018-02-09T09:19:13Z
24People

© 2018 24People | Algemene Voorwaarden | Privacy Statement | Webdesign Wisedesigners.nl