Vestigingsmanager Onderhoudsgarage Apeldoorn

Functieomschrijving

In Apeldoorn zijn wij op zoek naar een Service Center Manager met affiniteit en werkervaring in de autobranche. Als Service Center Manager van Euromaster ben je verantwoordelijk op deze mix vestiging (personenwagens en trucks).

Met jouw enthousiasme zorg je voor een goede sfeer binnen het team en een op en top klantbeleving. Jij bent een voorbeeld voor de collega’s in klantvriendelijkheid, integriteit, professionaliteit en uitstraling. Je hebt oog voor detail zoals voor de algehele uitstraling, orde en netheid op en rond de vestiging en je beschouwt de vestiging als eigen.

Om jouw team op de juiste manier te sturen en te begeleiden, voer jij beoordelings-, functioneringsgesprekken en ben je verantwoordelijk voor de bezetting, (bij)scholing en aanname van nieuwe medewerkers. Door al het bovenstaande weet jij dus met het team op een professionele en goede manier niet alleen het service-niveau te verhogen maar ook de klantenkring uit te breiden en ben je verantwoordelijk voor de resultaten van de vestiging.

Functie-eisen

Voor deze mooie uitdagende functie zoeken wij de juiste man/vrouw. Dat is niet exact te omschrijven, maar bepalen wij samen met jou. Daar worden een aantal criteria beoordeeld:

  • kennis van en werkzaam binnen Automotive
  • leidinggevende ervaring
  • klantgericht
  • organisatorisch en cijfermatig sterk
  • hands-on mentaliteit
  • kan goed sturing geven

Bedrijfsprofiel

Veel meer dan Bandenspecialist!

De afgelopen jaren heeft Euromaster een ontwikkeling doorgemaakt tot het verlenen van een full service concept waarbinnen ook onderhoud en de APK een belangrijke rol spelen. Daarnaast blijven wij dé betrouwbare bandenpartner voor de zakelijke markt (leasemaatschappijen, transportondernemingen, industrie, landbouw- en grondverzet).  

Aanbod

Je mag verwachten dat je bij het leukste bedrijf binnen de automotive branche aan de slag gaat! Je komt te werken binnen een leuk team met een informele werksfeer. Je ontvangt een marktconform salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden (inclusief aantrekkelijke bonusregeling) en er zijn voldoende opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Solliciteer vandaag nog!

Graag kom met jou in gesprek om samen jouw toekomst te bepalen. Wellicht in deze mooie functie in Apeldoorn! Heb je interesse, of vragen, bel mij dan gerust. Erik, 055-7200926 Of solliciteer direct en stuur je CV, met pasfoto en motivatie. Dan neem ik contact met je op.

Locatie

Apeldoorn

Contactpersoon

Erik Woudenberg
apeldoorn@24people.nl

Solliciteer meteen

2019-02-15T04:59:39Z
24People

© 2018 24People | Algemene Voorwaarden | Privacy Statement | Webdesign Wisedesigners.nl