junior of ervaren specialist autobeveiliging SCM

Functieomschrijving

Als medewerker in ons Technical Support Center lever je technische ondersteuning aan inbouwbedrijven, autobedrijven en auto importeurs. Primair telefonisch, maar indien nodig ook op locatie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van handleidingen en andere technische documenten.

 

Functie-eisen

Je hebt ervaring met het inbouwen van moderne alarmsystemen in moderne auto's, ruime kennis van het Canbus principe Een rijbewijs is eveneens onmisbaar omdat je soms klanten bezoekt en als je bij de klant bent, of deze aan de telefoon hebt is het uiteraard belangrijk dat je deze ook netjes te woord kunt staan, oftewel goede communicatieve eigenschappen bezit, In het Nederlands maar ook in het Engels! Je werkt graag Met en Voor een team, stress heeft op jou geen grip en je bent zo flexibel als een draadje. En omdat je voor anderen moet gaan uitvinden hoe een alarm of voertuigvolgsysteem het beste ingebouwd kan worden ben je creatief en oplossinggericht. Buiten flexibel is lenig ook een handige eigenschap want je ligt af en toe in een kronkel onder een dashboard. Omdat je handleidingen gaat schrijven is enige grafische kennis een pre!

Bedrijfsprofiel

Clifford Electronics Benelux is een toonaangevende leverancier van intelligente Automotive oplossingen voor de beveiliging van het voertuig, de veiligheid van de bestuurder/passagiers en het optimaliseren van de efficiency in het gebruik van voertuigen. De laatste jaren heeft het bedrijf een stabiele en sterke groei weten te realiseren en heeft het volste vertrouwen deze groei te kunnen doorzetten. Als zodanig is Clifford toe aan versterking en zoekt mensen die graag hun bijdrage willen leveren om het bedrijf verder uit te bouwen.

Aanbod

Een auto van de zaak en telefoon, werkt regelmatig aan exclusieve auto's, soms prototypes en je gaat aan de slag bij een bijzonder prettig , en stabiel, bedrijf met een platte organisatie met korte lijnen geen managers boven in een kantoor maar op dezelfde vloer! Ruime opleidingsmogelijkheden.

Arbeidsvoorwaarden

Salaris is afhankelijk van kennis en ervaring.

Locatie

Lijnden

Contactpersoon

Ronald Knuit
ronaldknuit@24people.nl

Solliciteer meteen

2019-01-31T01:49:06Z
24People

© 2018 24People | Algemene Voorwaarden | Privacy Statement | Webdesign Wisedesigners.nl