Service Adviseur Bedrijfswagens Mercedes-Benz

Functieomschrijving

Voor de vestiging op het Forepark in Den Haag zijn wij op zoek naar een Service Adviseur Bedrijfsauto's (M/V).  Als Service Adviseur ben je een professionele ‘manager’ van het totale klantgerichte serviceproces. Je bepaalt de norm op het gebied van klantbegeleiding. Je ziet elk klantcontact als een professionele uitdaging en voelt je verantwoordelijk voor problemen van klanten totdat deze zijn opgelost. Klanten hebben waardering voor je als Service Adviseur omdat je competent bent, vertrouwen wekt en respectvol en coöperatief met hen omgaat. Ook in conflictsituaties behandel je de klant met respect. Je collega’s in de werkplaats hebben waardering voor je, omdat je dankzij je technisch inzicht dezelfde taal spreekt. Daarmee ben je een competente spil tussen klant en werkplaats, en draag je in hoge mate bij aan het bedrijfseconomisch succes van de afdeling After Sales.

Je werkt in een professioneel team met meerdere service adviseurs samen. Jouw specifieke kwaliteiten en expertise liggen sterk op het procesmatige en inhoudelijke vlak. Een werkorder kent voor jouw geen geheimen en wordt snel en efficient omgezet in een offerte en factuur. Coulance regelingen en mogelijkheden nut je optimaal uit en door je heldere communicatie weet je ingewikkelde reparaties op overtuigende wijze aan klanten uit te leggen. 

Functie-eisen

  • Je beschikt over een MBO diploma aangevuld met autotechnische ervaring.
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in soortgelijke functie en werkomgeving.
  • Je hebt een professionele, klantgerichte opstelling waarbij je klantbenadering in lijn ligt met de Mercedes-Benz voorschriften.
  • Je beschikt over een algemene pc-kennis en kennis van de gangbare softwarepakketten.

Bedrijfsprofiel

Mercedes-Benz Dealer Bedrijven (MBDB) bestaat meer dan 75 jaar en is onderdeel van Mercedes-Benz Nederland. Met 6 vestigingen en 300 medewerkers is MBDB in Zuid-West Nederland dè dealer voor Mercedes-Benz Personen- en Bedrijfswagens, Smart en AMG.

Daarnaast is MBDB de enige erkend reparateur van Mercedes-Benz Guard (gepanserde voertuigen) én zijn zij partner van het Mercedes-Benz Classic Center. In de werkplaatsen wordt met liefde en vakkennis gewerkt aan zowel high-tech auto’s als klassieke schoonheden.

Aanbod

Whats in it for me?  Je werkt voor een van de mooiste automerken ter wereld en een van de mooiste dealerorgansiaties in Nederland. Als onderdeel van de fabriek is MBDB een financieel zeer stabiele organisatie en daarmee een zeer zekere werkgever voor je. Daarnaast biedt Mercedes-Benz Dealerbedrijven je:

  • Een salaris boven CAO niveau. Uiteraard afhankelijk van leeftijd, werkervaring en opleiding. Om je een idee te geven tussen de € 2.500,- en € 3.250,- per maand 
  • Een opleidingstraject bij Mercedes-Benz Global Training, te beginnen met de opleiding 'Ster Ambassadeur"
  • Als gewaardeerd medewerker valt met regelmaart het mooie MB personeelsblad 'Driver" bij je op de mat
  • Naast leuk werk wil je natuurlijk een fijn en gezond(er) privé leven. Mercedes Benz biedt je Bedrijfsfitness, te volgen bij diverse sportscholen in de buurt!
  • Je vak is natuurlijk ook je hobby! Sleutelen aan je eigen- of aan de auto van directe familie kan op de Vrijdagavond-Sleutelavond! Bruggen en apparatuur vrij beschikbaar! Versleutelde onderdelen tegen personeelskorting.

Solliciteer vandaag nog!

Wil je graag aan de slag als Service Adviseur bij Mercedes-Benz op het Forepark? Stuur dan vandaag nog je CV naar onno@24people.nl. Bellen kan ook op 06-29073300. Of gebruikt de solliciteerbutton onder deze advertentie.

Locatie

Den Haag

Contactpersoon

Onno den Hoed
onnodenhoed@24people.nl

Solliciteer meteen

2019-12-11T02:50:38Z
24People

© 2018 24People | Algemene Voorwaarden | Privacy Statement | Webdesign Wisedesigners.nl