Service Adviseur

Functieomschrijving

Ben jij als eerste aanspreekpunt het visitekaartje van een mooi dealerbedrijf? Maak jij de vertaalslag tussen de klant en de werkplaats? Wij zijn op zoek naar dè Service Adviseur.

Wat ga je doen? In deze uitdagende en veelzijdige functie ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten betreffende alle werkzaamheden die hun auto nodig heeft. Je plant onderhoudswerkzaamheden en reparaties en je zorgt voor de administratieve voorbereiding en afhandeling van deze werkzaamheden. Naast deze taken zul je de voortgang en uitvoering van de geplande werkzaamheden controleren en factureert deze werkzaamheden aan de klant.

Wat kan je verwachten als Service Adviseur? je kunt diverse online trainingen volgen om jezelf te ontwikkelen. je zult een merkgericht trainingstraject gaan volgen bij onze importeur. je wordt tijdens je dagelijkse werkzaamheden goed begeleid en ondersteund door collega’s. Kortom, met jouw kennis en ervaring en door de interne begeleiding en verschillende trainingen word je de beste Service Adviseur!  

Functie-eisen

Wij zoeken kandidaten:

  • die beschikken over een HAVO/VWO-diploma of een MBO niveau 3/4 diploma;
  • die zowel in een team als zelfstandig kunnen werken;
  • die leergierig zijn en denken in oplossingen;
  • met organisatievermogen en stressbestendigheid;
  • met een representatief voorkomen, omdat je het visitekaartje bent van het bedrijf.

Bedrijfsprofiel

Een toonaangevend dealerbedrijf, onderdeel van een grote dealerholding. Actief met dealerschappen van 7 verschillende merken. Verder behoren twee schadebedrijven, universele garages en een gespecialiseerde afdeling bedrijfswageninrichting tot de groep. Het bedrijf is te typeren als een vooruitstrevende en dynamische organisatie met een informele werksfeer en een no-nonsense mentaliteit. Binnen de groep zijn ongeveer 400 mensen werkzaam. 

Aanbod

Werk bij een betrouwbare en ambitieuze werkgever waar de medewerkers er samen voor zorgen dat hier werken iedere dag leuk is. De medewerkers zijn belangrijk voor en daarom wordt er op de goede manier geïnvesteerd in jou! Als je bent aangenomen begin je met een uitgebreid introductietraject.

 Maar er is meer…..

  • een goed salaris;
  • een vaste aanstelling als uitgangspunt;
  • door de grootte van het bedrijf zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen;
  • een collectieve zorgverzekering en een goede pensioenregeling

Arbeidsvoorwaarden

Zonder meer goed

Solliciteer vandaag nog!

Ben jij  Service Adviseur die wij zoeken en herken je jezelf in het profiel? Ben je op zoek naar iets anders of iets meer? Aarzel dan niet en solliciteer naar deze mooi functie. Als je meer informatie wil of als je je interesse in deze baan wil aangeven kan je bellen met of een Whats-app bericht sturen naar Sidney op nummer 06.20.211.241 

Locatie

Zuid Holland

Contactpersoon

Sidney van Rosevelt
sidney@24people.nl

Solliciteer meteen

2019-02-07T01:40:29Z
24People

© 2018 24People | Algemene Voorwaarden | Privacy Statement | Webdesign Wisedesigners.nl