Sales Manager Bestelwagens Mercedes-Benz Dealer Bedrijven

Functieomschrijving

Ben jij een teamplayer met leidinggevende capaciteiten? Stuw jij jouw salesteam naar ongekende hoogten? Begrijp jij als Sales Manager Bedrijfswagens van het prachtige merk Mercedes-Benz hoe je de zakelijke markt bewerkt? Lees dan snel verder voor de ideale baan...

Je bent een commerciële manager met ervaring in de markt van bestelwagens. Je laat je  verkoopteam optimaal presteren door duidelijke doelen te stellen en door persoonlijke coaching . Je geeft het goede voorbeeld in het nakomen van afspraken. Je bent je bewust van de sterke concurrentie en helpt je teamleden het beste uit zichzelf te halen, het enthousiasme voor Mercedes-Benz over te brengen en de professionaliteit van Mercedes-Benz Dealer Bedrijven iedere keer weer te bewijzen door klantverwachtingen te laten overtreffen. 

Natuurlijk vindt je het ook nog geweldig om met één van je teamleden mee te gaan naar een (potentiële) klant om de deal te sluiten. 

De Directeur Bestelwagens ziet jou, door je kennis, kunde en enthousiasme, als een sparringpartner om de toekomstige strategie te bepalen en staat open voor jouw ideeën om de verkoopcijfers te laten groeien. 

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding
  • Je beschikt over minimaal 3 jaar televante sales ervaring in de bestelwagenbranche
  • Je hebt leidinggevende ervaring en begrijpt hoe je een salesteam moet aansturen en laat excelleren
  • Natuurlijk staat de klant bij jou centraal en ben je servicegericht, maar je beseft ook dat er rendement behaald moet worden
  • De Nederlandse taal beheers je uitstekend en ook in het Engels kun jij prima uitdrukken in woord en geschrift

Bedrijfsprofiel

Mercedes-Benz Dealer Bedrijven (100% dochter van Mercedes-Benz Nederland) heeft vestigingen in Alphen a/d Rijn, Den Haag, Leiden, Maasdijk, Naaldwijk en Roelofarendsveen. De regio’s Groot Den Haag en het Westland bieden grote kansen om de marktaandelen nog meer te versterken. Ruim 290 medewerkers zetten zich dagelijks in voor hun klanten. Naast continuïteit is klantentevredenheid prioriteit nummer 1. De afgelopen jaren heeft Mercedes-Benz Dealer Bedrijven een sterke groei doorgemaakt, waarbij diverse bedrijfsprocessen zijn geoptimaliseerd en geprofessionaliseerd. Als merk loopt men voorop als het gaat om technische ontwikkeling en het bouwen van auto’s van absolute topkwaliteit. Elke dag wordt er hard gewerkt om deze topkwaliteit te vertalen en met elan om te zetten in de praktijk. Mercedes Benz Dealer Bedrijven is Mercedes-Benz Personen- en Bedrijfswagens, Smart en AMG-dealer en de enige erkend reparateur van Mercedes-Benz Guard (gepanserde voertuigen) én zijn zij partner van het Mercedes-Benz Classic Center. In de werkplaatsen wordt met liefde en vakkennis gewerkt aan zowel high-tech auto’s als klassieke schoonheden.

Aanbod

Mercedes-Benz Dealer Bedrijven bouwt momenteel in Den Haag aan de eerste Flagship Store nieuwe stijl in de wereld. Je komt dus te werken in een fantastisch Mercedes-Benz dealer bedrijf. Daar zul je ongelooflijk trots op zijn. Tot het moment dat de vestiging klaar is voor de toekomst is er op een andere locate aan de Donau een prima tijdelijke showroom ingericht.

Verder wordt je het volgende geboden:

  • Een uitdagende en afwisselende baan binnen een internationale organisatie
  • Veel ruimte voor eigen ideeën en initiatieven
  • Opleidingen om jezelf te blijven ontwikkelen
  • Een prima salaris en uitstekende pensioenregeling
  • Nog meer mooie secundaire arbeidsvoorwaarden...

Solliciteer vandaag nog!

Ben je net zo enthousiast over deze vacature als wij zijn, solliciteer vandaag nog door je CV en korte motivatie te sturen naar fransboogaard@24people of solliciteer direct via onderstaande button. Voor meer informatie over deze uitdagende functie kun je me telefonisch bereiken op 06-11382311

Contactpersoon

Frans Boogaard
fransboogaard@24people.nl

Solliciteer meteen

2018-01-30T10:31:29Z
24People

© 2017 24People | Algemene Voorwaarden | Webdesign Wisedesigners.nl