Monteur, bandenmonteur (echte specialist!)

Functieomschrijving

Unieke kans voor een enthousiaste en handige monteur. Voor onze relatie, Bandencentrum Jan Steverink in Apeldoorn zoeken wij een nieuwe collega. Of nog beter gezegd: kenner van het onderstel en rijgedrag van de auto. Je bent dus niet zomaar een bandenmonteur. Een mooie baan als echte specialist. Daarom is het ook zo'n mooie uitdaging om hier aan de slag te gaan en te blijven.

Een monteur bij Bandencentrum Jan Steverink weet en doet veel meer dan banden en velgen monteren. Uitlijnen, balanceren en uitwegen of een goed advies zijn  vanzelfsprekende zaken. Vervanging van schokdempers, veren, of de veerpootbrug? Geen probleem! Het aanbrengen van een spoorverbreders of een stabilisatorstang behoort ook tot jouw werkzaamheden. Tenslotte het contact met de klant, die regelmatig zeer betrokken is bij zijn eigen auto en de optimale rij-eigenschappen.

Functie-eisen

Wat moet je kunnen?

  • Algemene sleutelervaring, handigheid en inzicht is eigenlijk het belangrijkste.
  • Een bandenmonteur of autotechnicus die zichzelf graag specialiseert is uiteraard ook van harte welkom
  • Aantoonbare en passende werkervaring is mooi meegenomen.
  • Goede communicatieve vaardigheden, vanwege het regelmatig klantcontact is vanzelfsprekend.

Uiteraard werk jij netjes en nauwkeurig en zie je er verzorgd uit. En tenslotte: je moet vooral plezier in dit specifieke vak hebben.

Bedrijfsprofiel

Een echte specialist met klanten uit de regio Apeldoorn. Hoewel de kenners ook van verre komen. Er wordt met passie gewerkt aan kwaliteit. De moderne werkplaats is pas enkele jaren oud. In deze mooie werkomgeving is het prettig en netjes werken. De werkgever creëert en bewaakt deze omstandigheden met veel inzet en enthousiasme.

Arbeidsvoorwaarden

Er wordt een vaste fulltime baan geboden. Prima werkomstandigheden, fijne collega's en een passend salaris. Je krijgt volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en uit te groeien tot een echte specialist. De nieuwe collega wordt intern opgeleid en leert de fijne kneepjes van het vak.

Solliciteer vandaag nog!

Voor de monteur, of liefhebber die dit werk graag (en goed) doet, is dit een mooie kans.  Heb je nog vragen, dan mag je altijd contact met ons opnemen en vragen naar Erik (055-7200926). Of solliciteer direct !

Locatie

Apeldoorn

Contactpersoon

Erik Woudenberg
apeldoorn@24people.nl

Solliciteer meteen

2018-03-27T10:49:56Z
24People

© 2017 24People | Algemene Voorwaarden | Webdesign Wisedesigners.nl