Junior service adviseur

Functieomschrijving

Jij bent het visitekaartje voor het bedrijf en verantwoordelijk voor een klantvriendelijke ontvangst en professionele behandeling van de klant. Je hebt zowel een commerciële als ondersteunende functie waarbij de werkzaamheden bestaan uit verkoop van onderdelen accessoires en service. Naast de administratieve taken behoren ook het zorgen voor een juiste klachtenafhandeling en kwaliteitsbewaking tot het takenpakket

Functie-eisen

  • MBO werk- en denkniveau en commercieel inzicht.
  • Kennis van en/of de automotive branche
  • U beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden,
  • zowel in het Nederlands als in het Engels.
  • Bovendien bent u klant- en servicegericht en vaardig met automatiseringssystemen.
  • Daarnaast bent u bekend met het officepakket

Uw persoonlijkheid:

Uw persoonlijkheid kenmerkt zich door een open, flexibele en stressbestendige houding. U bent communicatief sterk en werkt graag zowel in teamverband als zelfstandig. U streeft erna uw werkzaamheden nauwkeurig uit te voeren en u bent in staat snel te kunnen schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Daarnaast beschikt u over een sterke drive, aanpassingsvermogen, verantwoordelijkheidsgevoel en tot slot de wil om klanten tevreden te houden.

Bedrijfsprofiel

jouw nieuwe werkgever maakt deel uit van een landelijke organisatie en heeft meerdere dealerschappen onder zijn beheer

Aanbod

Een uitdagende functie. Jouw nieuwe werkgever biedt goede arbeidsvoorwaarden volgens de BOVAG CAO motorvoertuigen met een marktconform salaris. Binnen het bedrijf heerst een prettige, informele sfeer.

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende functie. jouw nieuwe werkgever biedt goede arbeidsvoorwaarden volgens de BOVAG CAO motorvoertuigen met een marktconform salaris. Binnen ons bedrijf heerst een prettige, informele sfeer.goede opleidings-, trainings- en doorgroeimogelijkheden bij een solide beursgenoteerde werkgever. 

Solliciteer vandaag nog!

Interesse in deze uitdagende functie? ben Ronald Knuit op 06-21821132 of mail direct je motivatie en uitgebreide CV naar ronaldknuit@24people.nl

Locatie

amersfoort

Contactpersoon

Ronald Knuit
ronaldknuit@24people.nl

Solliciteer meteen

2018-03-14T09:18:32Z
24People

© 2017 24People | Algemene Voorwaarden | Webdesign Wisedesigners.nl