Inbouwspecialist Bedrijfswagens Mercedes-Benz Dealer Bedrijven

Functieomschrijving

Ben jij die inbouwspecialist met ervaring of meubelmaker of timmerman die graag eens wat anders wil? Wij hebben een prachtige baan voor jou als inbouwspecialist bij Mercedes-Benz!

Mercedes-Benz heeft voor haar bedrijfswagenprogramma zeer veel mogelijkheden om haar klanten maatwerk te leveren.  Wij zijn op zoek naar een inbouwspecialist  met '2 rechterhanden'. Je bouwt dubbele cabines in, verzorgt de afwerking in de laadruimtes naar wens van de klant en denkt met de klant mee om oplossingen te bedenken waar Mercedes-Benz die niet in het programma heeft opgenomen. Of te wel, je bent creatief, handig en houdt van uitdagingen om de toch al prachtige bedrijfswagens van Mercedes-Benz helemaal customer made af te leveren. Dit doe je op de vestiging in Alphen aan den Rijn. 

Functie-eisen

 • Je beschikt over een afgeronde opleiding op minimaal MBO-niveau bij voorkeur richting meubelmaker, timmerman of autotechnicus. 

 • Je hebt dus '2 rechterhanden'

 • Je bent creatief in het bedenken van oplossingen en beschikt over ruimtelijk inzicht  

 • Je werkt nauwkeurig en hebt oog voor detail

Bedrijfsprofiel

Mercedes-Benz Dealer Bedrijven (100% dochter van Mercedes-Benz Nederland) heeft vestigingen in Alphen a/d Rijn, Den Haag, Leiden, Maasdijk, Naaldwijk en Roelofarendsveen. De regio’s Groot Den Haag en het Westland bieden grote kansen om de marktaandelen nog meer te versterken. Ruim 290 medewerkers zetten zich dagelijks in voor hun klanten. Naast continuïteit is klantentevredenheid prioriteit nummer 1. De afgelopen jaren heeft Mercedes-Benz Dealer Bedrijven een sterke groei doorgemaakt, waarbij diverse bedrijfsprocessen zijn geoptimaliseerd en geprofessionaliseerd. Als merk loopt men voorop als het gaat om technische ontwikkeling en het bouwen van auto’s van absolute topkwaliteit. Elke dag wordt er hard gewerkt om deze topkwaliteit te vertalen en met elan om te zetten in de praktijk. Mercedes Benz Dealer Bedrijven is Mercedes-Benz Personen- en Bedrijfswagens, Smart en AMG-dealer en de enige erkend reparateur van Mercedes-Benz Guard (gepanserde voertuigen) én zijn zij partner van het Mercedes-Benz Classic Center. In de werkplaatsen wordt met liefde en vakkennis gewerkt aan zowel high-tech auto’s als klassieke schoonheden.

Aanbod

What's in it for me?  Je werkt voor een van de mooiste automerken ter wereld en een van de mooiste dealerorgansiaties in Nederland. Als onderdeel van de fabriek is MBDB een financieel zeer stabiele organisatie en daarmee een zeer zekere werkgever voor je. Daarnaast biedt Mercedes-Benz Dealerbedrijven je:

 • Een prima salaris. Uiteraard afhankelijk van leeftijd, werkervaring en opleiding.
 • Een prachtige baan in een uitstekende werkomgeving met goede gereedschappen 
 • Een baan waarbij jouw creativiteit er ook werkelijk toe doet
 • Een opleidingstraject bij Mercedes-Benz Global Training, te beginnen met de opleiding 'Ster Ambassadeur"
 • Als gewaardeerd medewerker valt met regelmaat het mooie MB personeelsblad 'Driver" bij je op de mat
 • Naast leuk werk wil je natuurlijk een fijn en gezond(er) privé leven. Mercedes Benz biedt je Bedrijfsfitness, te volgen bij diverse sportscholen in de buurt!
 • Je vak is natuurlijk ook je hobby! Sleutelen aan je eigen- of aan de auto van directe familie kan op de Vrijdagavond-Sleutelavond! Bruggen en apparatuur vrij beschikbaar! Versleutelde onderdelen tegen personeelskorting.

Solliciteer vandaag nog!

Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan tevreden klanten van Mercedes-Benz Bedrijfwagens? Mail je CV en korte motivatie naar fransboogaard@24people.nl of bel 06 11382311.  Direct solliciteren via de solliciteerbutton kan natuurlijk ook.

Contactpersoon

Frans Boogaard
fransboogaard@24people.nl

Solliciteer meteen

2018-01-22T02:51:15Z
24People

© 2017 24People | Algemene Voorwaarden | Webdesign Wisedesigners.nl