Enthousiaste Autotechnicus (Zeist)

Functieomschrijving

Vast dienstverband, fulltime en prachtige ontwikkelingskansen. Aanvullende opleiding, indien je dat wenst. Stabiel dealerbedrijf, moderne werkplaats. Fijne collega's! Als Autotechnicus bij Bochane Zeist mag je dat 100% verwachten! Ben je al bevoegd APK-keurmeester (of wil je dit graag worden): prima! Ben je reeds eerste automonteur (of wil je dat graag worden): uitstekend! Ben je diagnosetechnicus (of wil je dat graag worden): van harte welkom! Voor een goed gemotiveerde en ervaren automonteur hebben wij in Lelystad een mooie werkplek,met perspectief.

Functie-eisen

Ach... dat weet jij natuurlijk best. Als automonteur ben je bezig met beurten, reparaties, eventueel keuringen, etc. En vooral de drive om het goed te doen. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel: ook bij jou!

Bedrijfsprofiel

Bochane is een dealerbedrijf met oog voor kwaliteit en dus voor de klant. Maar zeker ook voor haar personeel! Je kunt rekenen op goede werkomstandigheden, opleidingsmogelijkheden, perspectief en ontwikkeling. Prima gereedschap en een prachtige werkplaats. Je zult je er snel thuis voelen.

Aanbod

Gewoon een prettige baan, fulltime (38 urige werkweek) en afhankelijk van jouw wensen en ambities een opleidingstraject dat bij je past. Qua salaris zit je goed en de werkomstandigheden zijn prettig.

Solliciteer vandaag nog!

Heb je interesse reageer dan snel. Je mail of telefoontje zie ik graag tegemoet. 24People Apeldoorn, 055-7200926 (Erik). Heb je interesse in andere mogelijkheden dan automonteur bij een dealerbedrijf, meld je dan ook: alle kans dat ik je aan leuke baan kan helpen.

Locatie

Zeist

Contactpersoon

Erik Woudenberg
apeldoorn@24people.nl

Solliciteer meteen

2018-10-03T09:30:12Z
24People

© 2018 24People | Algemene Voorwaarden | Privacy Statement | Webdesign Wisedesigners.nl