Enthousiaste Automonteur

Functieomschrijving

Voor Kiadealer Jan van Werkhoven in Houten zoeken wij een nieuwe collega in de mooie werkplaats. Een gezellig en gemotiveerd team en een modern ambitieus merk, waar jij jezelf snel thuis zult voelen als autotechnicus.

Functie-eisen

Tja, moet er nog uitgelegd worden wat er van een autotechnicus wordt verwacht? Het is in elk geval noodzakelijk dat je voldoende praktische ervaring hebt om zelfstandig te kunnen sleutelen, beurten uitvoeren, etc. Een diploma automonteur wordt verwacht, al kan het zo zijn dat je als  inmiddels zoveel werkervaring hebt, dat je als automonteur al je mannetje staat. Binnen het team is voldoende ervaring aanwezig om jou met bepaalde werkzaamheden te ondersteunen

Bedrijfsprofiel

Kia-dealer Jan van Werkhoven B.V. is bekroond met de Top Dealer Award 2016 door Kia Motors Nederland en behoort daarmee tot de tien best presterende Kia-dealers van het afgelopen jaar. Die kwaliteit is niet alleen meetbaar, maar ook merkbaar als je er werkt. Met een gezellig en gemotiveerd team wordt in de werkplaats gezamenlijk aan die kwaliteit gewerkt. Kwaliteit boven snelheid!

Aanbod

Fulltime werk in een prettig team en in een mooie werkplaats. Kia ontwikkelt zich uitstekend en ook jij krijgt alle kans je verder te ontwikkelen als jij dat wilt. Bijvoorbeeld je APK halen, of andere opleidingen volgen is uiteraard mogelijk.  

Solliciteer vandaag nog!

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je loopbaan? Woon je in de buurt van Houten en werk je nu wat verder huis? Wil je wat meer verdienen? Zoek je een ander team collega's, of wil je van universeel naar merkdealer?  Welke reden je ook hebt: wij zien jouw reactie graag tegemoet en samen bepalen wij dan jouw vervolgstap op weg naar die nieuwe job! Solliciteer vandaag nog en stuur ons jouw CV en een (korte) motivatie en we spreken elkaar snel.

Locatie

Houten

Contactpersoon

Erik Woudenberg
apeldoorn@24people.nl

Solliciteer meteen

2017-09-25T10:46:47Z
24People

© 2017 24People | Algemene Voorwaarden | Webdesign Wisedesigners.nl