Commercieel baliemedewerker

Functieomschrijving

Met jouw commerciële instelling adviseer je zowel zakelijke klanten, als klanten aan de balie over de aanschaf van de juiste artikelen. Je begrijpt de problematiek van de klant en weet hem door jouw technische kennis en inzicht feilloos te helpen. Je laat de klant zien wat onze toegevoegde waarde is, verzorgt acties en aanbiedingen en handelt garanties en reparaties af. Samen met je collega’s ben je het gezicht van onze vestiging  en verantwoordelijk voor de orde, netheid en uitstraling. 

Functie-eisen

  • Commerciële instelling
  • Affiniteit met autotechniek
  • Oplossingsgericht
  • Rijbewijs B

Bedrijfsprofiel

PartsPoint Group is een dochtermaatschappij van AutoBinck Group, een internationaal actieve mobiliteitsonderneming met het hoofdkantoor in Nederland. De hoofdactiviteiten van PartsPoint Group zijn het importeren, distribueren en verkopen van auto onderdelen en accessoires voor de professionele gebruiker. Dit gebeurt onder meer via de dochtermaatschappijen Brezan Automaterialen, Staadegaard, Technische Centrale en AD Nederland. PartsPoint heeft een leidende rol in de onderdelendistributie in de Automotive Aftermarket, is een professionele organisatie met een groot volume en een serieuze partij voor zowel leveranciers als klanten.

Aanbod

Wij hebben verwachtingen van jou, maar je mag natuurlijk ook wat terug verwachten. Wij bieden jou een baan op oproepbasis, binnen een leuk team. Uiteraard mag je rekenen op een marktconform salaris met diverse secundaire arbeidsvoorwaarden. Wat die precies inhouden lichten we graag verder toe als je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

Locatie

Leiderdorp

Contactpersoon

Ronald Knuit
ronaldknuit@24people.nl

Solliciteer meteen

2018-06-13T05:04:49Z
24People

© 2018 24People | Algemene Voorwaarden | Privacy Statement | Webdesign Wisedesigners.nl