Chef Werkplaats Bedrijfswagens Mercedes-Benz Dealer Bedrijven

Functieomschrijving

Gezocht: Een Chef Werkplaats Bedrijfswagens....Ben jij een ervaren Chef Werkplaats of ben jij een gedreven Bedrijfswagen technicus met leidinggevende capaciteiten, nu meewerkend voorman? Dan is dit een mooie uitdaging voor je...

Jij bent de kapitein op het schip dat "werkplaats bedrijfswagens heet". Je hebt de zaken onder controle op de werkvloer, het werk verdeeld, overleg gevoerd met de collega's van de receptie werkplaats en magazijn, zodat het alles zo soepel mogelijk verloopt. Je onderhoudt contact met klanten in het geval van specifieke klachten en wensen. 

Je hebt speciale aandacht voor de jonge monteurs die uiteraard jouw goede begeleiding nodig hebben. Daar waar nodig stuur je bij, je motiveert daar waar het nodig is en geeft de complimenten aan je monteurs die een alstige klus hebben geklaard. 

Je begrijpt hoe je kwaliteit moet leveren met behoudt van efficiency, zodat zowel de klanttevredenheid als ook de financiële bijdrage optimaal is. 

Bovenal ben je een prettig mens waar je collega's graag mee samenwerken!

Functie-eisen

 • Je beschikt over een MBO+ of HBO werk- en denkniveau, aangevuld met een autotechnische opleiding.
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke aantoonbare functie en werkomgeving.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve eigenschappen en hebt een klantgerichte en commerciële instelling. 
 • Je communiceert verwachtingen helder en duidelijk en maakt gebruik van kengetallen om je medewerkers en/of teams te managen.
 • Je beschikt over een grote mate van zelfstandigheid, doorzettingsvermogen en bent bestand tegen werkdruk.
 • Goede kennis van de Nederlandse, kennis van de Duitse taal is een pré maar geen noodzaak!

Bedrijfsprofiel

Mercedes-Benz Dealer Bedrijven (100% dochter van Mercedes-Benz Nederland) heeft vestigingen in Alphen a/d Rijn, Den Haag, Leiden, Maasdijk, Naaldwijk en Roelofarendsveen. De regio’s Groot Den Haag en het Westland bieden grote kansen om de marktaandelen nog meer te versterken. Ruim 290 medewerkers zetten zich dagelijks in voor hun klanten. Naast continuïteit is klantentevredenheid prioriteit nummer 1. De afgelopen jaren heeft Mercedes-Benz Dealer Bedrijven een sterke groei doorgemaakt, waarbij diverse bedrijfsprocessen zijn geoptimaliseerd en geprofessionaliseerd. Als merk loopt men voorop als het gaat om technische ontwikkeling en het bouwen van auto’s van absolute topkwaliteit. Elke dag wordt er hard gewerkt om deze topkwaliteit te vertalen en met elan om te zetten in de praktijk. Mercedes Benz Dealer Bedrijven is Mercedes-Benz Personen- en Bedrijfswagens, Smart en AMG-dealer en de enige erkend reparateur van Mercedes-Benz Guard (gepanserde voertuigen) én zijn zij partner van het Mercedes-Benz Classic Center. In de werkplaatsen wordt met liefde en vakkennis gewerkt aan zowel high-tech auto’s als klassieke schoonheden.

Arbeidsvoorwaarden

Whats in it for me?  Je werkt voor een van de mooiste automerken ter wereld en een van de mooiste dealerorgansiaties in Nederland. Als onderdeel van de fabriek is MBDB een financieel zeer stabiele organisatie en daarmee een zeer zekere werkgever voor je. Daarnaast biedt Mercedes-Benz Dealerbedrijven je:

 • Een prima salaris, uiteraard afhankelijk van leeftijd, werkervaring en opleiding.
 • Een opleidingstraject bij Mercedes-Benz Global Training, te beginnen met de opleiding 'Ster Ambassadeur"
 • Een functie met mooie uitdagingen in een goed uitgeruste werkplaats
 • Als gewaardeerd medewerker valt met regelmaat het mooie MB personeelsblad 'Driver" bij je op de mat
 • Naast leuk werk wil je natuurlijk een fijn en gezond(er) privé leven. Mercedes Benz biedt je Bedrijfsfitness, te volgen bij diverse sportscholen in de buurt!
 • Je vak is natuurlijk ook je hobby! Sleutelen aan je eigen- of aan de auto van directe familie kan op de Vrijdagavond-Sleutelavond! Bruggen en apparatuur vrij beschikbaar! Versleutelde onderdelen tegen personeelskorting.

Solliciteer vandaag nog!

Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan het succes van Mercedes Benz Den Haag en straks werken in de wereldwijd 1e Flagshipstore Nieuwe Stijl van Mercedes-Benz?  Mail je CV naar fransboogaard@24people.nl of bel 06 11382311  Direct solliciteren via de solliciteerbutton kan natuurlijk ook.

Locatie

Den Haag

Contactpersoon

Frans Boogaard
fransboogaard@24people.nl

Solliciteer meteen

2018-01-09T04:35:51Z
24People

© 2017 24People | Algemene Voorwaarden | Webdesign Wisedesigners.nl