Bedrijfswagentechnicus Brabant

Functieomschrijving

Voor onze relatie Ploeger Logistic zoeken wij een bedrijfswagenmonteur voor hun eigen onderhoudsgarage in Brabant. Een klein team werkt aan de eigen transport vloot. Dat is prettig en goed betaald werken!

Voor hun eigen onderhoudsgarage in Poppel (België) zijn we op zoek naar een 1e of 2e Bedrijfswagentechnicus. In deze afwisselende functie ben je samen met je Nederlandse collega op deze vestiging verantwoordelijk voor het zelfstandig, snel en technisch correct uitvoeren van onderhoud en reparaties aan trucks. Poppel België?  Ja, net over de grens bij Hilvarenbeek. Een Nederlands bedrijf, maar als je uit België komt ben je ook van harte welkom!

Functie-eisen

Het is vrij logisch wat we verwachten van een bedrijfswagen-monteur. Maar dit vinden we vooral prettig, dus:

  • Ben je in staat om diagnoses te stellen en deze op te lossen. Doordat je in een klein team werkt zijn je werkzaamheden divers: van het vervangen van een ventieldopje tot het oplossen van een storing in elektra;
  • Werk je graag zelfstandig en kan je goed omgaan met de vrijheid die je krijgt. Je denkt mee in het bepalen van de oplossing en krijgt de vrijheid om die oplossing uit te voeren. De benodigde onderdelen zoek je uit en je bestelt deze zelf;
  • Heb je minimaal het niveau van een tweede bedrijfswagentechnicus en ervaring in een soortgelijke functie. Aanvullende specialisaties zijn altijd welkom;
  • Heb je een rijbewijs B, een C-rijbewijs is een pré;

Bedrijfsprofiel

Ploeger, familiebedrijf Harderwijk. Ca. 325 medewerkers en bijna 200 voertuigeenheden. Eigen onderhoud en de vestiging Brabant (Poppel - B) verzorgt dus de vloot Zuid Nederland. Veel verantwoordelijkheid en eigen initiatief en een prettig bedrijf om te werken.

Arbeidsvoorwaarden

Een prettig bedrijf! Goede arbeidsvoorwaarden en een prima salaris. (Dat loon zal je zeker meevallen!) Uitzicht op een vast contract en goede opleidingsmogelijkheden. Je bent en voelt je welkom!

Solliciteer vandaag nog!

Heb je interesse voor deze leuke zelfstandige functie als bedrijfswagenmonteur solliciteer dan direct! Of bel mij gerust voor meer informatie. Erik Woudenberg, 055-7200926, apeldoorn@24people.nl Ik kom in elk geval graag met jou in contact en samen bespreken wij dan jouw mogelijkheden.

Locatie

Tilburg

Contactpersoon

Erik Woudenberg
apeldoorn@24people.nl

Solliciteer meteen

2019-04-01T03:44:48Z
24People

© 2018 24People | Algemene Voorwaarden | Privacy Statement | Webdesign Wisedesigners.nl