Bedrijfswagenmonteur

Functieomschrijving

Een ervaren bedrijfswagenmonteur kan tegenwoordig overal aan de slag. Kies zelf je juiste nieuwe werkgever! APK, of nog halen? Transportbedrijf? Dealer? Afwisseling? Goed salaris? Wij hoeven niet te omschrijven wat er van een automonteur wordt verwacht. Dat weet jijzelf echt wel. De vraag is hooguit:"Waar wil jij graag werken?" Onze opdrachtgevers vind je in Regio Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Harderwijk. Zij zoeken uitbreiding van hun team. Laten wij eens praten om voor en met jou de mogelijkheden en voordelen te bespreken.

Functie-eisen

  • ervaren (eerste) bedrijfsautomonteur (o.b.v. diploma, of werkervaring)
  • APK is een pré, maar mag je ook gaan halen
  • bereid om jezelf verder te ontwikkelen

Bedrijfsprofiel

Onze klanten zijn divers. Dealerbedrijven, diverse merken, transportbedrijven met eigen vloot. Groot of klein. Het kan allemaal ! Juist nu is het tijd om je eigen kansen te pakken. Laten wij samen bepalen wat goed bij jou past.

Aanbod

Jij hebt de keuze, want er is veel vraag naar automonteurs. Blijf je liever zitten waar je zit, of wil je serieus nadenken over je eigen toekomst? Behalve een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden, willen wij benadrukken dat je in een prettig bedrijf komt te werken. Korte lijnen, kwaliteit en goede faciliteiten voor het personeel. Zo blijft iedereen gemotiveerd en wordt gezorgd voor persoonlijke ontwikkeling. Plezier in je werk, een stabiele werkgever en jezelf ontplooien. Dat is wat wij je bieden!

Solliciteer vandaag nog!

Als je doet wat je altijd deed, dan krijg je wat je altijd kreeg. Wil jij meer, wil jij iets beters? Reageer dan snel en stuur je CV en motivatie en wij komen graag in contact me je! Heb je nog vragen, bel dan gerust: 055-7200926

Locatie

Apeldoorn

Contactpersoon

Erik Woudenberg
apeldoorn@24people.nl

Solliciteer meteen

2019-12-18T01:33:41Z
24People

© 2018 24People | Algemene Voorwaarden | Privacy Statement | Webdesign Wisedesigners.nl