Autotechnicus Wagenpark

Functieomschrijving

Splinternieuwe werkplaats zoekt zelfstandig en verantwoordelijk (bedrijfswagen-) autotechnicus voor het eigen wagenpark. Geen flatrate maar focus op kwaliteit! 

Je komt te werken in een splinternieuwe werkplaats in een fonkel nieuw pand op een nieuwe locatie met nieuwe bruggen en nieuw gereedschap! Alles gericht om het eigen wagenpark optimaal te kunnen inzetten. 

Je bent niet alleen autotechnicus want de functie is zoveel meer en anders dan je in een 'gewone' werkplaats gewend bent.  Er zijn geen haastklussen onder flatrate druk maar preventief onderhoud en kwalitatief goede reparaties waar je de tijd voor mag nemen. Geen anonieme klanten maar collega's die jouw werk waarderen.  Jouw uitdaging is om samen met de collega's de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk in te richten, zodat het wagenpark minimaal stil staat. Kortom, een zeer veelzijdige functie waarbij je samen verantwoordelijk bent voor het reilen en zeilen in de werkplaats.

Functie-eisen

Wij gaan graag met je in gesprek wanneer je:

  • een ervaren bedrijfswagenmonteur of autotechnicus bent
  • je geïnteresseerd bent in een dienstverband voor lange periode (geen jobhopper dus) 
  • je een echte teamspeler bent en het fijn vindt om dingen sámen te doen!

Bedrijfsprofiel

De werkgever komt oorspronkelijk uit de VS en is ondertussen uitgegroeid tot een miljardenbedrijf door duidelijk te kiezen voor het vergemakkelijken van de wereldhandel. Op dit moment is het een wereldwijd opererend bedrijf met één van de best bekende merknamen ter wereld. Ze zijn tevens toonaangevend op het gebied van speciale transportservices en logistieke, financiële en e-commerceservices. Elke dag dragen we ons steentje bij aan de goederen-, geld- en informatiestromen in meer dan 220 landen en gebieden wereldwijd.

Arbeidsvoorwaarden

Bij deze werkgever is het leuk werken. Jouw collega's hebben het al jaren erg naar hun zin en verwachten dat jij je draai ook snel zult vinden! Het is fijn als je jouw rijbewijs C hebt. Maar als je bereid bent deze te halen is dat ook goed!(de kosten vergoeden we natuurlijk)

  • Een uittstekend salaris 
  • 24 vakantiedagen plús 3 1/2 dag vrij in te plannen! 
  • Pensioenopbouw 
  • CAO beroepsgoederenvervoer. (beter dan klein metaal!) 

Solliciteer vandaag nog!

Spreekt het bovenstaande je aan en sta je te popelen om bij dit mooie bedrijf aan de slag te gaan? Upload dan jouw CV via de solliciteer button.

Voor meer informatie bel Ron Fleuren GSM: 065 024 57 12

Locatie

Eindhoven

Contactpersoon

Ron Fleuren
ronfleuren@24people.nl

Solliciteer meteen

2018-10-08T02:03:46Z
24People

© 2018 24People | Algemene Voorwaarden | Privacy Statement | Webdesign Wisedesigners.nl