Autotechnicus Wagenpark

Functieomschrijving

Splinternieuwe werkplaats zoekt zelfstandig en verantwoordelijk (bedrijfswagen-) autotechnicus voor het eigen wagenpark. Geen flatrate maar focus op kwaliteit! 

Over enkele maanden is alles gereed; de splinternieuwe werkplaats van UPS! Een nieuw pand op een nieuwe locatie met nieuwe bruggen en nieuw gereedschap. Alles gericht om het eigen wagenpark optimaal te kunnen inzetten. Je kan hier een filmpje zien hoe de locatie eruit komt te zien: https://youtu.be/xH7_wyPNbRc

Bij UPS ben je niet alleen autotechnicus. De functie is zoveel meer en anders dan je in een 'gewone' werkplaats gewend bent.  Bij UPS geen haastklussen onder flatrate druk maar preventief onderhoud en kwalitatief goede reparaties waar je de tijd voor mag nemen. Geen anonieme klanten maar collega chauffeurs die jouw werk waarderen.  Jouw uitdaging is om samen met de collega's de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk in te richten, zodat het wagenpark minimaal stil staat. Kortom, een zeer veelzijdige functie waarbij je samen verantwoordelijk bent voor het reilen en zeilen in de werkplaats.

Functie-eisen

Wij gaan graag met je in gesprek wanneer je:

  • een ervaren bedrijfswagenmonteur of autotechnicus bent
  • je geïnteresseerd bent in een dienstverband voor lange periode (geen jobhopper dus) 
  • je een echte teamspeler bent en het fijn vindt om dingen sámen te doen!

Bedrijfsprofiel

UPS werd in 1907 in de VS opgericht als een boodschappersdienst en is ondertussen uitgegroeid tot een miljardenbedrijf door duidelijk te kiezen voor het vergemakkelijken van de wereldhandel. Op dit moment is UPS, of United Parcel Service Inc., een wereldwijd opererend bedrijf met één van de best bekende merknamen ter wereld. Als grootste koerierdienst ter wereld zijn we tevens toonaangevend op het gebied van speciale transportservices en logistieke, financiële en e-commerceservices. Elke dag dragen we ons steentje bij aan de goederen-, geld- en informatiestromen in meer dan 220 landen en gebieden wereldwijd.UPS werd in 1907 in de VS opgericht als een boodschappersdienst en is ondertussen uitgegroeid tot een miljardenbedrijf door duidelijk te kiezen voor het vergemakkelijken van de wereldhandel. Op dit moment is UPS, of United Parcel Service Inc., een wereldwijd opererend bedrijf met één van de best bekende merknamen ter wereld. Als grootste koerierdienst ter wereld zijn we tevens toonaangevend op het gebied van speciale transportservices en logistieke, financiële en e-commerceservices. Elke dag dragen we ons steentje bij aan de goederen-, geld- en informatiestromen in meer dan 220 landen en gebieden wereldwijd.

Arbeidsvoorwaarden

Bij UPS is het leuk werken. Jouw collega's hebben het al jaren erg naar hun zin en verwachten dat jij je draai ook snel zult vinden! Het is fijn als je jouw rijbewijs C hebt. Maar als je bereid bent deze te halen is dat ook goed!(de kosten vergoeden we natuurlijk)

  • Een uittstekend salaris tuissen € 2.550,- en € 3.000,- 
  • Recht op 24 vakantiedagen plús 3 1/2 dag vrij in te plannen! 
  • Pensioenopbouw 
  • CAO beroepsgoederenvervoer. (beter dan klein metaal!) 

Solliciteer vandaag nog!

Heb je interesse en wil je eens komen praten of kijken? Reageer dan snel en solliciteer! Mocht je nog vragen hebben kun je ook direct bij mij terecht: Frans Boogaard 06-11382311 of via fransboogaard@24people.nl

Locatie

Eindhoven

Contactpersoon

Frans Boogaard
fransboogaard@24people.nl

Solliciteer meteen

2018-07-03T10:41:18Z
24People

© 2018 24People | Algemene Voorwaarden | Privacy Statement | Webdesign Wisedesigners.nl