Autotechnicus , Technisch Specialist

Functieomschrijving

Mooie uitdaging in Utrecht voor een Autotechnicus, (a.s.) Technisch Specialist. Athlon Service Center verzorgt onderhoud aan (lease-)auto's van alle merken. Veel afwisseling en uitdaging en de nieuwste technieken. Groei-, ontwikkeling en fijne werkomstandigheden! Je voert onderhoudsbeurten uit, reparaties en stelt diagnoses. Een mooie mix van uitdagende werkzaamheden. Jouw sleutelkennis en technisch inzicht kan je volop benutten. 

Functie-eisen

Je hebt voldoende ervaring, relevante vakopleidingen en inzicht om de diverse werkzaamheden zelfstandig uit te voeren. Ben je Technisch Specialist (of wil je dat worden), dan word je d.m.v. gerichte trainingen en opleidingen daarin verder ondersteund.  

Bedrijfsprofiel

Athlon Service Center Utrecht maakt onderdeel uit van de Bochane Groep. Een stabiel bedrijf, met oog voor kwaliteit en voor haar klanten. Uiteraard ook voor al het personeel ! Je krijgt voldoende kansen om jezelf te ontwikkelen en zowel op de werklocatie als bij andere vestigingen zijn volop mogelijkheden tot groei of verandering. Een mooi bedrijf.

Aanbod

Een mooie vaste fulltime (38 urige werkweek) baan bij een stabiel bedrijf. Qua salaris zit je er goed en dus ook qua perspectief en ontwikkeling. Bovendien werk je met prima gereedschap in een moderne werkplaats. En vooral met fijne collega's!  

Solliciteer vandaag nog!

Heb je interesse, reageer dan snel. Per mail, of per telefoon. 24People Apeldoorn (Erik), 055-7200926. apeldoorn@24people.nl

En zoek je in regio Utrecht iets anders binnen automotive, of techniek, meld je dan ook gerust. Samen bepalen wij dan wat goed bij jou past.

Locatie

Utrecht

Contactpersoon

Erik Woudenberg
apeldoorn@24people.nl

Solliciteer meteen

2018-10-02T02:43:25Z
24People

© 2018 24People | Algemene Voorwaarden | Privacy Statement | Webdesign Wisedesigners.nl