Autotechnicus Dealer Nieuwegein

Functieomschrijving

Werk jij liever bij een gezellig , informeel maar financieel sterk familiebedrijf.....lees dan verder....Onze opdrachtgever is een familiebedrijf en dealer van een mooi merk met veelal particuliere klanten. Daarnaast officieel servicepartner van 2 volumemerken die ook veel zakelijk worden bereden. Kortom een veelzijdig autobedrijf met een informele sfeer en hoge klanttevredenheid. 

Je bent bij voorkeur een liefhebber van het mooie vak van autotechnicus. Je vindt het leuk deel uit te maken van een team van ervaren en jonge automonteurs en je houdt van werken bij een energiek bedrijf. Onderhoudsbeurten voer je zelfstandig uit.

Functie-eisen

  • Ervaring als 1e of 2e Autotechnicus
  • Zelfstandig werkend
  • Energiek
  • Collegiaal
  • Klant- en servicegericht
  • Praktisch ingesteld en georganiseerd werkend
  • Flexibele instelling, ook als het gaat om werktijden 

Bedrijfsprofiel

Je komt te werken voor een professionele (service) dealer van 3 merken. Ook voor een occasion en werkplaatsservice is dit leuke familiebedrijf het juiste adres. Met vestigingen in Driebergen en Nieuwegein en als CarProf dealer is onze opdrachtgever sterk vertegenwoordigd in Midden Nederland. Klanten waarderen beide vestigingen met hoge waarderingsscijfers en ook de koffie is van uitstekende kwaliteit. 

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt een fulltime baan (40 uur) in een moderne werkomgeving met afwisselende werkzaamheden in een leuk team hardwerkende collega’s. Daarnaast zijn er  goede arbeidsvoorwaarden (o.a. een marktconform salaris en pensioen) en de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling. De organisatie hecht veel waarde aan een goede werksfeer waarin werknemers- en klanttevredenheid centraal staan. Professionaliteit, klantgerichtheid, service en plezier vormen de cultuur.

Solliciteer vandaag nog!

Stuur mij jouw CV en een korte motivatiebrief en ik ga direct voor je aan de slag. Solliciteer via de button of stuur een mail naar fransboogaard@24people.nl . Voor meer informatie kun je me altijd bellen: mijn telefoonmummer is: 070-3834345 of 06-11382311

Locatie

Nieuwegein

Contactpersoon

Frans Boogaard
fransboogaard@24people.nl

Solliciteer meteen

2017-09-08T11:27:47Z
24People

© 2017 24People | Algemene Voorwaarden | Webdesign Wisedesigners.nl