Autoruitschade hersteller

Functieomschrijving

Als Specialist Ruitschade werk je vanuit de vestiging Eindhoven. Je belangrijkste taken en werkzaamheden zijn:

-Uitvoeren van kwalitatieve en betrouwbare sterreparaties op locatie of in de vestigingen -Uitvoeren van betrouwbare en kwalitatieve voorruit, zijruit- en achterruitvervangingen op locatie

Functie-eisen

Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in ruitschadeherstel -Als Autoglas Specialist  heb je interesse in techniek en relevante werkervaring binnen de sector. -Bovedien heb je graag direct contact met klanten -Je gaat onze klanten op een professionele manier adviseren over de beste oplossing voor de ruitschade -Je stelt hoge eisen aan je eigen prestaties en aan die van anderen -Je werkt continu aan je vakbekwaamheid -Je denkt mee om de services en processen op het service center en in jouw cluster te verbeteren -Je werkt graag in teamverband om samen het gewenste resultaat te bereiken -Je bent in het bezit van rijbewijs B(E).

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is Euromaster. Zijn staan (of stonden) vooral bekend als bandenspecialist. Dat zijn ze nog steeds, maar veel meer dan dat! Het normale auto-onderhoud is inmiddels in goede professionele handen bij de professionele monteurs op de goed ingerichte landelijke vestigingen. Euromaster is zoetjesaan dé specialist als het gaat om autoreparatie, onderhoud en herstel. Dus ook t.a.v. ruitschade en vervanging. 

 

Aanbod

Euromaster biedt: -Een marktconform salaris -Prima secundaire arbeidsvoorwaarden -Opleidings- en doorgroeimogelijkheden Maar buiten dat kom je dus te werken in een professionele organisatie die goed voor haar personeel zorgt. Prima werkomstandigheden, opleiding en gereedschappen. 

Solliciteer vandaag nog!

Pas jij bij Euromaster? Ben jij de autoruitschade specialist in regio Brabant / Limburg die wij zoeken? Reageer dan direct. Jouw C.V. en toelichting zie ik graag tegemoet. Heb je nog vragen, meld je dan gerust. Erik Woudenberg, 24People Apeldoorn: 055-7200926

Contactpersoon

Erik Woudenberg
apeldoorn@24people.nl

Solliciteer meteen

2018-02-26T02:26:39Z
24People

© 2017 24People | Algemene Voorwaarden | Webdesign Wisedesigners.nl