Automonteur universeel (liefst APK) Raalte

Functieomschrijving

Ben jij automonteur en ben je APK-keurmeester (of wil je dat worden) en woon je in de regio Raalte? Dan hebben wij een fijne baan voor je bij een prettig universeel autobedrijf. In Raalte heeft Euromaster een echte dorpsvestiging. Een garage die iedereen kent en waar klanten graag komen. Euromaster is veel meer dan een bandenbedrijf. Voor een autotechnicus met APK-bevoegdheid betekent het een afwisselende uitdagende baan. Werken met goede gereedschappen en apparatuur. En vooral met fijne collega's.

Functie-eisen

Een 1e automonteur met APK bevoegdheid. Ben je nog geen keurmeester, maar wil je dat graag worden? Ook dan is Euromaster een werkgever voor jou. Je wordt dan opgeleid en krijgt alle kans jezelf te ontwikkelen. Wat je al wel moet kunnen, of zijn:

  • aantoonbaar niveau 1e autotechnicus
  • enkele jaren relevante sleutelervaring
  • een prettige collega!

Bedrijfsprofiel

Euromaster is veel meer dan alleen een bandenbedrijf. Overigens is de bandenspecialist nog steeds met recht trots op die status.  Maar ondertussen ontwikkelt Euromaster zich steeds meer als het adres voor alle autoreparaties en onderhoud. Euromaster investeert in mensen en middelen. Dus voor het personeel zijn uitstekende arbeidsomstandigheden en ontwikkelingskansen. Bovendien werk je met moderne apparatuur in een prettige werkomgeving.

Aanbod

Een vaste baan in loondienst. Fulltime (al is deeltijd bespreekbaar). Salarisniveau passend bij de functie en je ervaring. Een teambonus en uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden. En tenslotte in Raalte een prettige en "knusse" werkomgeving.  

Locatie

Raalte

Contactpersoon

Erik Woudenberg
apeldoorn@24people.nl

Solliciteer meteen

2018-11-07T02:55:11Z
24People

© 2018 24People | Algemene Voorwaarden | Privacy Statement | Webdesign Wisedesigners.nl