Assistent Vestigingsmanager Alkmaar

Functieomschrijving

In Almaar zijn wij op zoek naar een Assistent Service Center Manager met technische affiniteit en leidinggevende werkervaring in de autobranche. Als Assistent Service Center Manager van Euromaster ben je verantwoordelijk op deze mix vestiging (personenwagens en trucks).

In deze functie vervang en assisteer jij de Vestigingsmanager. Je bent verantwoordelijk voor de klantbeleving, goede planning en bezetting. Je helpt mee om de vestiging optimaal te laten functioneren. Je stimuleert de collega's en helpt af en toe ook mee in de werkplaats, als de situatie daar om vraagt. Kortom een fijne afwisseling en een uitdagende job!

Functie-eisen

Voor deze mooie uitdagende functie zoeken wij de juiste man/vrouw. Dat is niet exact te omschrijven, maar bepalen wij samen met jou. Daar worden een aantal criteria beoordeeld:

  • kennis van en werkzaam binnen Automotive
  • leidinggevende capaciteiten
  • praktische ervaring autotechnicus
  • klantgericht
  • hands-on mentaliteit

Bedrijfsprofiel

Over Euromaster Euromaster is een organisatie in beweging die zich niet meer uitsluitend op banden richt maar dat op dit moment de ontwikkeling doormaakt tot het verlenen van een full service concept waarbinnen ook onderhoud en de APK keuring een belangrijke rol spelen. Niet alleen de organisatie is in beweging maar is er ook voldoende ruimte voor jouw carrière om een vlucht te nemen. Eerlijk, vakkundig en attent zijn Euromaster kernwaarden en daar zijn zij trots op. Dit zijn ook waarden die we graag terugvinden in jouw profiel.

Aanbod

Je mag verwachten dat je bij het leukste bedrijf binnen de automotive branche aan de slag gaat! Je komt te werken binnen een leuk team met een informele werksfeer. Je ontvangt een marktconform salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden en er zijn voldoende opleidings- en doorgroeimogelijkheden.  

Solliciteer vandaag nog!

Graag kom met jou in gesprek om samen jouw toekomst te bepalen. Wellicht in deze mooie functie in Apeldoorn! Heb je interesse, of vragen, bel mij dan gerust. Ronald 0621821132 Of solliciteer direct en stuur je CV, met pasfoto en motivatie. Dan neem ik contact met je op.

Locatie

Alkmaar

Contactpersoon

Ronald Knuit
ronaldknuit@24people.nl

Solliciteer meteen

2019-06-04T03:08:38Z
24People

© 2018 24People | Algemene Voorwaarden | Privacy Statement | Webdesign Wisedesigners.nl