Assistent Service Center Manager Den Haag

Functieomschrijving

Als Assistent Service Center Manager stuur je de medewerkers aan en ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer. De afspraken met reguliere klanten zijn bij jou bekend. Je verzorgt facturatie en adminstratie. De vestiging ziet er schoon en opgeruimd uit en daar zie jij op toe. Dat doe je met het gehele team en als (mede)leidinggevende werk je aan een goede sfeer en motivatie binnen het team. Je vervult een voorbeeldfunctie voor de medewerkers in klantvriendelijkheid, integriteit en professionaliteit. Bij afwezigheid vervang je de Service Center Manager, je steekt ook de handen uit de mouwen en je sleutelt met plezier mee.

  Bedrijfsprofiel

  Euromaster is een organisatie in beweging die zich niet meer uitsluitend op banden richt maar dat op dit moment de ontwikkeling doormaakt tot het verlenen van een full service concept waarbinnen ook onderhoud en de APK keuring een belangrijke rol spelen. Niet alleen de organisatie is in beweging maar is er ook voldoende ruimte voor jouw carrière om een vlucht te nemen. Eerlijk, vakkundig en attent zijn onze kernwaarden en daar zijn wij trots op. Dit zijn ook waarden die we graag terugvinden in jouw profiel.

  Aanbod

  • Een marktconform salaris
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Opleiding- en doorgroeimogelijkheden
  • Bonusregeling

  Solliciteer vandaag nog!

  Ben jij de nieuwe Assistent Service Manager Den Haag, solliciteer dan vandaag nog door je CV en korte motivatie te mailen naar fransboogaard@24people.nl

  Voor meer informatie kun je mij ook telefonisch bereiken op 06-11382311

  Locatie

  Den haag

  Contactpersoon

  Frans Boogaard
  fransboogaard@24people.nl

  Solliciteer meteen

  2018-07-02T11:41:51Z
  24People

  © 2018 24People | Algemene Voorwaarden | Privacy Statement | Webdesign Wisedesigners.nl