Accountmanager Lichte Bedrijfswagens

Functieomschrijving

Begrijp jij dat het traditionele autoverkopen veranderd is van afwachtend naar eigen initiatief? Zeker in de bedrijfswagens. Ben jij diegene die verantwoordelijk wordt voor het verder uitbouwen van de tevreden klantenkring? Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een gedreven Accountmanager Lichte Bedrijfswagens.

Jij weet dat de verkoop van een auto veranderd is en steeds vaker ook online en 24/7 gestuurd. Je kunt je uitstekend verwoorden in woord, en op schrift. Je rust daarbij niet voordat je jouw gestelde doelen bereikt hebt, maar neemt ook de tijd voor ontspanning en zelfreflectie. Iedere dag word je gecoacht in gedrag en resultaat om jezelf en het team naar een hoger niveau te brengen. 

Functie-eisen

De ideale kandidaat voldoet aan het volgende profiel:

  • Je bezit minimaal HBO denk-en werkniveau, 
  • je hebt werkervaring als accountmanager in een zakelijke omgeving of  in de automobielbranche 
  • Je bent een moderne verkoper die begrijpt dat je naast adviseren en interesse voor de klant, ook echt de deal moet sluiten.
  • Je past binnen ons team, waarin hard gewerkt maar ook veel gelachen wordt.
  • Je kunt op alle niveaus te communiceren
  • Jouw inzet en persoonlijkheid bindt de klanten voor langere tijd.

Bedrijfsprofiel

Een mooie dealergroep waar zowel personenwagens als bedrijfswagens van uit een eigen vestiging worden verkocht. Een eigen leasemaatschappij en verhuurafdeling behoren ook tot de activiteiten van dit bedrijf waar kwaliteit, service en gastvrijheid kernbegrippen zijn.

Aanbod

Een salaris en secundaire voorwaarden zoals je, passend bij de functie, mag verwachten. Uiteraard inclusief een representatieve auto.

Arbeidsvoorwaarden

Zonder meer goed

Solliciteer vandaag nog!

Ben jij dè Accountmanager Lichte Bedrijfswagens die wij zoeken en herken je jezelf in het profiel? Ben je op zoek naar iets anders of iets meer? Aarzel dan niet en solliciteer naar deze mooie functie. Als je meer informatie wil of als je je interesse in deze baan wil aangeven kan je bellen met of een Whats-app bericht sturen naar Sidney op nummer 06.20.211.241 

Locatie

Noord Brabant

Contactpersoon

Sidney van Rosevelt
sidney@24people.nl

Solliciteer meteen

2019-02-19T09:33:30Z
24People

© 2018 24People | Algemene Voorwaarden | Privacy Statement | Webdesign Wisedesigners.nl