1e Bedrijfswagentechnicus

Functieomschrijving

Voor diverse vestigingen van jouw nieuwe werkgever zijn wij op zoek aar meerdere bedrijfswagen monteurs ! U bent een ervaren reparatie-, onderhouds- en diagnosetechnicus Trucks. U stelt zelfstandig diagnose bij technische problemen, herkent klantenklachten en vertaalt deze naar een technische oplossing en klanttevredenheid. Het coachen van leerling-monteurs kan tevens tot uw takenpakket behoren.

Functie-eisen

Een afgeronde opleiding 1e Bedrijfsautotechnicus en bij voorkeur Diagnose technicus en APK. Tachograaf en groot rijbewijs is een pré. Daarnaast meerdere jaren ervaring in een zelfde functie. Uw persoonlijkheid kenmerkt zich door inzet, oplossend vermogen en een nauwkeurige manier van werken. U bent klantgericht, communicatief vaardig en daarnaast een duidelijke teamspeler, u heeft een uiterst flexibele werkhouding.

Bedrijfsprofiel

een gerenommeerde truckdealer

Aanbod

Het feit dat uw nieuwe werkgever een familiebedrijf is zet een stempel op de sfeer en cultuur binnen de organisatie. Nuchter, professioneel en efficiënt zijn typische kenmerken van de werkwijze van het bedrijf. Dit blijkt ook op de manier waarop de dagelijkse leiding is opgezet. Met korte lijnen in het bijzonder te noemen. De cultuur is hierbij laagdrempelig en toegankelijk gebleven.

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende, fulltime functie. Jouw nieuwe werkgever biedt goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris. Binnen ons bedrijf heerst een prettige, informele sfeer. Onze medewerkers worden systematisch geschoold bij Global Training Nederland.

Locatie

Amsterdam

Contactpersoon

Ronald Knuit
ronaldknuit@24people.nl

Solliciteer meteen

2020-03-11T03:37:50Z
24People

© 2018 24People | Algemene Voorwaarden | Privacy Statement | Webdesign Wisedesigners.nl