24people

Teamleider Service – Urk

Functieomschrijving

De functie bevindt zich in het hart van de service organisatie.

Jouw dag begint met het behandelen van reparatie- en onderhoudsopdrachten die je per mail ontvangt en aanmaakt in Oneview, ons CRM systeem. Dankzij jouw organisatorische skills kun je de uit te voeren opdrachten deskundig en volgens prioriteit inplannen en toewijzen aan één van jouw monteurs.  Als echte teamleider zorg je ervoor dat de monteur over alle informatie en wisselstukken beschikt om efficiënt zijn taak te kunnen uitvoeren. Je denk oplossingsgericht mee met de klant, die voor jou steeds centraal staat.  Ook Key Accounts behoren tot jouw portefeuille. 

Je adviseert de Service Manager in het optimaliseren van processen en je rapporteert omtrent voorraad en service activiteiten.

Functie-eisen

  Je bent goed in plannen en communiceren met je omgeving. Complexiteit en technische uitdagingen brengen je niet van slag en je slaagt erin om overzicht te houden en teamwerk te bevorderen. Je bent zeer resultaatsgericht en gefocust op doelstellingen.

  • Affiniteit met techniek
  • MBO denk- en werkniveau
  • Goede administratieve vaardigheden 
  • Kennis van Google Workspace, CRM en SAP.
  • Goede kennis van de Nederlandse taal en Engelse taal.

Bedrijfsprofiel

Kärcher is marktleider in reinigingssystemen, producten en diensten; vertegenwoordigt kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Wij danken ons succes aan onze medewerkers, vanwege hun grote betrokkenheid met ons bedrijf en ons product. Als familiebedrijf, met goed ontwikkelde zakelijke structuren, bieden wij uitzonderlijke carrièremogelijkheden. Interessante uitdagingen en mogelijkheden voor kennisoverdracht zorgen voor een fantastisch platform voor de individuele carrièreplanning en persoonlijke ontwikkeling. Wij zoeken naar de betrokken medewerkers die teamwork waarderen en, samen met ons, kunnen leveren wat Kärcher speciaal maakt: altijd het beste doen, zonder uitzondering.

Aanbod

  Bij Kärcher kies je voor een familiebedrijf met grote internationale impact! We hechten veel belang aan het welzijn van onze mensen. Met de Kärcher Academy blijven al onze medewerkers continu groeien en ontwikkelen. En omdat we niet beursgenoteerd zijn, kunnen we blijven investeren in de ontwikkeling van talent en innovatieve en duurzame oplossingen voor de toekomst

Arbeidsvoorwaarden

Locatie

Urk

Solliciteer vandaag nog!