Spuiter Vrachtwagens en Trailers – Rijnsburg

Functie omschrijving

Spuiter gezocht met aantoonbare ervaring. De opleiding tot autospuiter is succesvol afgerond en je hebt een goede inhoudelijke kennis van het spuiten van bedrijfswagens/ vrachtwagens/ trailers.

Wij zoeken een echte vakman met kennis van en ervaring met autospuiten. Naast het aanbrengen van beschermende lagen en laksystemen ben je ook bezig met schuren, plamuren, vetvrij maken en afplakken van carrosseriedelen.

Je bent mede verantwoordelijk voor het voeren van onderhoud aan de spuitinstallatie en de benodigde spuitapparatuur. Je weet dat de kwaliteit belangrijk is en je leeft wettelijke voorschriften op het gebied van milieu, veiligheid en ARBO na.

Functie eisen

  • Tenminste 5 jaar ervaring als Voorbewerker/spuiter van trucks, trailers en bestelwagens.
  • Ervaring in het spuiten van landbouwmachines en zwaar materieel is een pré.
  • Een professionele en zelfstandige werkhouding.
  • Woonachtig in de regio Leiden
  • Rijbewijs B ( C een belangrijke pre!)

  Indien u niet voldoet aan bovenstaande eisen dan kunnen wij u niet in de procedure opnemen. Bent u wel ervaren in de schadeherstel van personenwagens stuur dan uw open sollicitatie naar ronald@24People.nl

Bedrijfsprofiel

Al meer dan 100 jaar is jouw nieuwe werkgever de specialist voor het bouwen van uw carrosserie, het plaatsen en onderhouden van de transportkoeling, voor APK & Onderhoud aan vrachtwagens, het in kleur Spuiten van de carrosserie en het produceren en monteren van uw autoreclame op de carrosserie. Via de Handel en verhuur hebben zij diverse wagens te huur en/of te koop. En alles met de hoogste kwaliteit en 24/7 service.

Bedrijfscultuur

  No Nonsense!

Arbeidsvoorwaarden

Een functie bij een stabiele en gezonde organisatie. Een werkgever van TOP niveau in een jong team! Salaris conform CAO en afhankelijk van kennis en ervaring.

Locatie

Rijnsburg

Solliciteer vandaag nog!

Ben jij die vakman die zijn eer in zijn werk legt? Solliciteer direct! Of wil je meer info? Bel dan Ronald van 24People Automotive op 06-21821132