24people

Service adviseur PW/BW – Haarlem

Functieomschrijving

Als Service Adviseur ben je een professionele ‘manager’ van het totale klantgerichte serviceproces. Je bepaalt de norm op het gebied van klantbegeleiding. Je ziet elk klantcontact als een professionele uitdaging en voelt je verantwoordelijk voor problemen van klanten totdat deze zijn opgelost. Klanten hebben waardering voor je als Service Adviseur omdat je competent bent, vertrouwen wekt en respectvol en coöperatief met hen omgaat. Ook in conflictsituaties behandel je de klant met respect. Je collega’s in de werkplaats hebben waardering voor je, omdat je dankzij je technisch inzicht dezelfde taal spreekt. Daarmee ben je een competente spil tussen klant en werkplaats, en draag je in hoge mate bij aan het bedrijfseconomisch succes van de afdeling After Sales.

Je werkt in een professioneel team met meerdere service adviseurs samen. Jouw specifieke kwaliteiten en expertise liggen sterk op het procesmatige en inhoudelijke vlak. Een werkorder kent voor jouw geen geheimen en wordt snel en efficient omgezet in een offerte en factuur. Coulance regelingen en mogelijkheden nut je optimaal uit en door je heldere communicatie weet je ingewikkelde reparaties op overtuigende wijze aan klanten uit te leggen.

Functie-eisen

  Kennis en ervaring:
  · minimaal een opleiding op MBO 4 (of +) niveau;
  · ervaring in een soortgelijke functie;
  · technisch inzicht;
  · klantgerichte instelling;
  · vaardig met automatiseringssystemen (zoals gebruikt in autobedrijven);
  · ervaring met Mercedes Benz is een pré.

  Persoonlijkheid:
  · open en flexibele houding;
  · gestructureerd;
  · stressbestendig;
  · aanpassingsvermogen;
  · communicatief vaardig;
  · werkt graag in teamverband;
  · beschikt over een sterke persoonlijke drive;
  · de wil om interne en externe klanten tevreden te houden.

Bedrijfsprofiel

Gomes Noord-Holland B.V. is een familiebedrijf. Anno 2017 bestaan wij uit 8 vestigingen in Noord Holland met een 100% dekking boven het Noordzee kanaal en het Mercedes-Benz truckdealerschap van groot Amsterdam. Gomes is officieel Mercedes-Benz personenwagen-, bestelwagen- en truckdealer. Daarnaast zijn wij ook officieel dealer van Fuso, smart, OMNIplus en Unimog. In 2012 hebben wij Truck en Trailer Groep Nederland (TTGN) mede opgericht en sedert 2015 nemen wij deel in Truck Service Simons B.V.

‘Customers For Life’, oftewel klanten voor het leven. Gomes wil zich onderscheiden door haar klanten tot in lengte van jaren aan zich te binden. Dit doen wij door op een persoonlijke en betrokken wijze hoogwaardige producten en diensten te leveren ten behoeve van mobiliteit en exclusiviteit, met als resultaat een grote mate van klanttevredenheid.

Aanbod

  Een uitdagende en fulltime functie. Gomes biedt goede arbeidsvoorwaarden met daarnaast een marktconform salaris. Binnen ons bedrijf heerst een prettige, informele sfeer. Onze medewerkersworden systematisch geschoold bij Mercedes-Benz Global Training Nederland

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris is conform CAO en afhankelijk van kennis en ervaring

Locatie

Haarlem

Solliciteer vandaag nog!