24people

Service Adviseur frontdesk M/V – Hoofddorp

Functie Omschrijving

In de functie van TOP!! service adviseur / receptionist ben jij de spil binnen ons bedrijf. Op de werkplaats receptie ben jij de GASTHEER en zorg je ervoor dat het werkplaatsbezoek een uitstekende indruk achter laat. Je informeert de klant over de voortgang van het onderhoud, pleegt overleg over de uit te voeren werkzaamheden en adviseert over de technische aspecten.
Daarnaast heb je gedurende het onderhoudsproces contact met de werkplaats en het magazijn over alle mogelijke zaken rondom de reparatie en het onderhoud. Door je servicegerichtheid weet je een langdurige relatie met de klant op te bouwen en te behouden.

Functie eisen

  • Je bent een echte gastheer/vrouw met een zeer hoge servicegraad!!!
  • Je bent pragmatisch en oplossingsgericht ingesteld.
  • Je bent communicatief sterk met een hoog empatisch vermogen.
  • Je bent commercieel.
  • Je bent gewend zowel in een team als individueel te functioneren en kunt goed beslissingen nemen.
  • MBO werk- en denkniveau met minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de service
  • In bezit van rijbewijs B.
  • Je bent bij voorkeur woonachtig in de Haarlemmermeer
  • Je kan goed functioneren in een hectische omgeving.
  • Je hebt ervaring/kennis met CRM systemen

Bedrijfsprofiel

Jouw nieuwe werkgever is totaal leverancier van mobiliteit in Amsterdam en omstreken. De ongeveer 350 medewerkers die werkzaam zijn voor één van de bedrijfsonderdelen, zetten zich dagelijks in om de klanten optimaal mobiel te houden. 
De  belangrijkste drijfveer is dat de klant tevreden is, met zijn / haar auto vooral met hun partner in mobiliteit. Bij onze opdrachtgever kunt u terecht voor kopen, leasen, huren, aanpassingen aan auto’s, onderhoud en reparaties. Of u nu een nieuwe of gebruikte koopt, least of huurt, onze producten zijn altijd van de beste kwaliteit. De service is op maat gesneden, en de prijzen zijn altijd scherp. Klanten mogen rekenen op een professionele organisatie, betrouwbare informatie en bruikbare oplossingen van de vraagstukken die zij bij onze opdrachtgever voorleggen.

Bedrijfscultuur

  Jouw nieuwe werkgever besteed veel aandacht aan de tevredenheid en gezondheid van de medewerkers. Eens per 2 jaar voeren zij een Medewerker Tevredenheidsonderzoek uit en gaan actief aan de slag met de uitkomsten. Ook opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden bieden zij volop. Daarnaast bieden ze de medewerkers allerlei gratis gezondheids- en welzijnsactiviteiten aan.

Arbeidsvoorwaarden

Onze odprachtgever biedt een uitdagende baan binnen een dynamische, op kwaliteit gerichte organisatie. Je krijgt een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Locatie

Hoofddorp

Solliciteer vandaag nog!

stuur je motivatie en CV naar ronald@24people.nl of als je nog vragen hebt? Bel Ronald 0621821132